VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“ÖZCAN TOPLUMUN SİNİR UÇLARIYLA OYNUYOR”

29 Ekim 2020

.............................................

Haber: Bülent VELİOĞLU

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Paşaköy Köprülü Kavşakta devlet büyüklerinin resimlerin Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından silinmesini savunarak, “Belediye başkanlığının kendi yetki alanında olmayan, izin alınmadan ve ötesi trafik güvenliğini ihlal edecek şekilde uygulama yapmasını ve bunu bir siyasi malzeme olarak kullanmasını da kesinlikle doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

Bolu Gezeteciler Cemiyeti'nin Cumhuriyet gazetesine açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Arzu Aydın, TEM Otoyolu Batı çıkışında bulunan Paşaköy Köprülü Kavşağı’ndaki devlet büyüklerinin resimlerinin silinmesinin yankıları sürerken, Bolu Belediyesi’ne tepki göstererek, “Bizim için bu millete, bu devlete hizmet etmiş, hayrı dokunmuş tüm siyasi büyüklerimiz parti ayrımı yapmadan bizim için değerlidir. Onların siyasi miraslarının gelecek nesillerin dikkate alması gerekli hususları 

içerdiğinin de bilincindeyiz. Ancak, bunun yolunun da yalnızca resimden, figürden ve heykelden geçmediğini, fikirlerinin ancak ve ancak anlatılarak, öğretilerek ve daha önemlisi emsal olarak yaşatılabileceği hususunda da ısrarcıyız.” dedi.

“KENDİ YETKİ ALANLARINDA OLMAYAN…”

Devlet büyüklerinin resimlerinin trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü iddia eden Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu minvalde, Belediye Başkanlığı’nın kendi yetki alanında olmayan, izin alınmadan ve ötesi trafik güvenliğini ihlal edecek şekilde uygulama yapmasını ve bunu bir siyasi malzeme olarak kullanmasını da kesinlikle doğru bulmuyoruz. Türkiye bir hukuk devletidir ve Bolu’da Bolu halkına aittir. Bu nedenle eline boya ve fırçayı alan herkes istediği yere istediği resmi çizemez. Aksi durumda marjinal siyasi görüş ve fikirlere mensup olanları karşı karşıya getirir ki bu kabul edilebilir bir durum değildir.”

“ÖZCAN TOPLUMUN SİNİR UÇLARIYLA OYNUYOR”

Arzu Aydın, Bolu Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nden Necip Fazıl Kısakürek isminin çıkarılmak istenilmesini sert sözlerle eleştirdi.  Aydın, “Seçim meydanlarında ve sonrasında CHP’li Belediye Başkanı olmadığını ve olmayacağını ısrarla söyleyen ve daha ötesi sürekli milliyetçi kimliğinden dem vuran hatta İyi Parti Genel Başkanı’nın ziyareti esnasında da bu kimliğinden bahseden Özcan’ın ‘Rabbim isterse sular büklüm büklüm burulur, sırtına Sakarya’nın Türk tarihi vurulur’ diyen Necip Fazıl’ın isminden neden rahatsız olduğunu anlamak mümkün değildir. Gerçi, Necip Fazıl ismini kaldırıp yerine Ahmet Baysal isminin kültür merkezine verilmesini Belediye Meclisinde teklif ederken derdinin Bolu’nun değeri olan Ahmet Baysal’ı yüceltmek değil siyasi malzeme olarak kullanmaktan ibaret olduğu görülmüştür. Toplumun sinir uçlarıyla oynamaktan ibaret bu davranışlarının kimseye bir faydası yoktur” ifadelerini kullandı. 

10 yorum yapılmış
  • Misafir
    29 Ekim 2020 • 03:33
    Siz ne ise yarıyorsunuz sayın vekil bunun tek derdi o resimler, kafanı kumdan çıkar etrafina bi bak.zahmet olmazsa .pandemiyi bahane edip iyice yok oldunuz.
  • Bolulu
    29 Ekim 2020 • 05:51
    Ak partinin Bolu da kaybetmesinin nedeni yanlış kişileri halka dayatması. Şahsen kötünün iyisi diyerek oy vermek zorunda kaldığım millet vekilleri benim görüşlerimi yansıtmıyor. İşsizlik bu kadar çokken , alım gücü ölmeyecek kadar market alışverişi yapmaya ancak yetiyorken, torpilsiz özel sektör de bile iş bulunamazken, çare üreteceğine saçma sapan eleştiriler yapmak nedir acaba bunu bir açıklasınlar bana.
  • paakyl
    29 Ekim 2020 • 08:52
    Birde çıkıp konuşuyosun.Senin yüzünden AK parti üyeliğimden istifa ettim.Önce güzel Bolumuz da siyasi ayrım yapmadan herkesi kucaklamayı öğren.
  • smaililolu
    29 Ekim 2020 • 09:18
    Sayın Arzu hanım Bolu dağında kereste fabrikasının oradaki resim.(Cumhurbaşkanının)2 yıldan fazla durdu. O zaman trafik güvenliği yokmuydu. İki yüzlü siyasetten vazgeçin memlekete bir çivi çakın.
  • milletvekili
    29 Ekim 2020 • 13:25
    sayın milletin vekili iş yapın gereksiz faydasız işlere bu ülkenin değerli zamanını heba etmeyin
  • ekil
    29 Ekim 2020 • 15:47
    Vekil mi ? güldürmeyin. :))) Bolu için ne yaptın Bolu'yu seviyorsan çekil.
  • hsan
    29 Ekim 2020 • 21:29
    Bu hanım dan boluya gram faydası yok sadece boş boş konuşmamyapıyor aldıgın vekil maaşını kesinlikle haketmiyor o maaşı yerken biraz düşün arzu hanım boluya nasıl Faydalı olabilirim die
  • Dzinsan
    30 Ekim 2020 • 01:59
    Orda sayın cumhurbaşkanımız resmi olsa ne boluyu bir gram faydası olmayan bu vekil böyle bir açıklama yapabilirdi ne de karayolları böyle bir iş boş faydasiz konularla uğraşmaya gerek yok
  • Vatansever
    30 Ekim 2020 • 02:30
    sizler kendinizi hiç eleştirmeyin zaten. Mecliste parmak kaldırmaktan başka ne yaparsınız. Sıvı yağ iki ay içinde yüzde otuz zamlanmış, Dolar almış başını gitmiş millet zor geçiniyor.
  • Erkan
    30 Ekim 2020 • 12:05
    Köprü altındaki abant alabaliklarinida kaldırın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.