VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYNI YERDE ÜÇÜNCÜ BÜYÜK YANGIN

25 Ekim 2020

.............................

HABER-Ayşe Songül ERHAN

Bolu’nun Kuzfındık Köyü’nde çıkan yangın sebebiyle çok sayıda ev ve ahır kullanılamaz hale geldi. 4 yıl önce ve 38 yıl önce aynı yerde tekrar büyük yangınlar çıkmış olması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Bolu’nun Kuzfındık Köyü’nde bugün saat 12.30 sıralarında yangın meydana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın sonucunda can kaybı yaşanmazken, 12 ev ve çok sayıda ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

AYNI YERDE ÜÇÜNCÜ BÜYÜK YANGIN

Bundan 4 yıl önce, 21 şubat gecesinde aynı yerde büyük bir yangın daha meydana gelmişti. Köylülerin ekmek yapmak için kullandıkları fırında çıkan yangın sonucunda 2 ev, 1 ahır, 1 samanlık, 1 traktör kül olurken 5 büyükbaş hayvan telef olmuştu.  

38 YIL ÖNCE ALINAN ÖNLEMLER DİKKAT ÇEKTİ

Aynı köyde 1982 yılında medyana gelen yangında ise 15 evle birlikte çok sayıda ahır ve samanlık yanarak kül olduğu bilgisine ulaşıldı. 38 yıl önce yaşanan bu yangının ardından köylüler, evlerini yeniden inşaa ettikleri sırada her beş evin arasına bir çeşme ve önlerine de su havuzu yaptı. Ayrıca, sokak girişlerine de yangın vanaları yerleştirerek önlem almıştı.
Kuzfındık Köyü’nde art arda gelen bu büyük yangınlar akıllarda soru işareti oluşturdu.

  • AYNI YERDE ÜÇÜNCÜ BÜYÜK YANGIN
  • AYNI YERDE ÜÇÜNCÜ BÜYÜK YANGIN
2 yorum yapılmış
  • Kuzfunduklu
    26 Ekim 2020 • 01:46
    Akla ne soru işareti gelecek ne saçmalık bu.Evler tahtadan ve okadar bitbirine yakınki bunun ahiri sananligi gurlugu derken hersey iç içe köyde hergün sobada odun yak bakım bacan kurumdan ne hale gelecek.git köyleri bi gez haber yap
  • Bilirkii
    26 Ekim 2020 • 12:34
    Kuzfunduklu başka köylerde yangın çıkmıyorda niye hep kuzfındıkta çıkıyor, yangın sebebi araştırılmalı gerekli önlemler alınmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.