VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI

25 Ekim 2020

................................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Bolu Valisi Ahmet Ümit Kuzfındık Köyü'nde çıkan yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu ve ilgililerden bilgi aldı. Vali Ümit, “Yangın kontrol altına alındı. 12 ev yandı, tesellimiz can kaybının olmaması. Devletimiz yaraları en kısa sürede saracak. Kimsenin şüphesi olmasın“ dedi.

Bolu'nun Kuzfındık Köyü'nde saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Olay yerine gelerek bilgi alan Bolu Valisi Ahmet Ümit bölgede incelemelerde bulundu. Bazı büyük ve küçükbaş hayvanın kayıp olduğunu aktaran Ümit, "Tesellimiz can kaybımız yok. Şu anda yangın kontrol altına alındı. Genel olarak mücadelemiz iyi gidiyor. Gelen bilgiye göre, 12 ev yandı. Evlerin ahşap olması nedeniyle rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı" diye konuştu. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığını söyleyen Ümit, takviye ekiplerin de destek verdiği yangını söndürme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. 

Yangın bölgesine, Vali Ümit'in yanısıra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli gelerek incelemelerde bulundu.

  • VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
  • VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
  • VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
  • VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
  • VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
  • VALİ ÜMİT YANGININ BİLANÇOSUNU AÇIKLADI
1 yorum yapılmış
  • satan
    25 Ekim 2020 • 08:27
    Vali bey biliyorsunuzki bolunduğumuz konum olarak yangın bölgesi bu senede boluda cok yangın olmuştur itfaiye ye biraz destek verseniz ne kadar aracla söndürmemiz daha cabuk olur benim fikrim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.