VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CANİ ANNE SERBEST BIRAKILDI !

22 Ekim 2020

.................................................

Haber-Ayşe Songül ERHAN

Bolu'da TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde bebeğini doğurduktan sonra çöpe bırakarak ölümüne neden olan anne çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Otopsi raporunda bebeğin ölü doğduğunun tespit edildiği ortaya çıktı.

TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde bulunan bir dinlenme tesisinin tuvaletinde temizlik görevlisi tarafından yeni doğmuş ölü bir bebek bulundu. Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri tarafından çocuğu bıraktığı tespit edilen 39 yaşındaki S.E., İstanbul’da otobüsten indikten sonra otogarda yakalanarak gözaltına alındı. Bolu’ya getirildikten sonra İl Jandarma Komutanlığı’nda ifadesi alınan kadın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Bebeğini tuvalete bırakıp ölümüne neden olduğu iddia edilen S.E., savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bebeğin yapılan otopsisinde ölü olarak dünyaya geldiği öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • Havva
    23 Ekim 2020 • 10:38
    Gayri meşru ilişkiler neticesinde dünyaya gelecek canlıya ben senin hayatına son veriyorum diyemez bunlar duyulanlar duymadığımız kimbilir ne canlar kayıp Aile yapısını korumak için önlemler almalıyız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.