VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

22 Ekim 2020

.....................................

HABER-Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Bugün sizi burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Ben ilk milletvekilliğine seçildiğimde 2011’de Sayın başkanımız o zaman meclis başkan vekiliydi. Ben de onun katip üyesiydim.  O zaman sık sık sohbet etme şansımız oluyordu. Kendisinden siyasetle ilgili çok şey öğrendim" dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bolu Belediyesine ziyareti ile ilgili açıklamada bulunarak ziyaretten dolayı çok büyük mutluluk duyduklarını belirterek,  “Bugün sizi burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Ben ilk milletvekilliğine seçildiğimde 2011’de Sayın başkanımız o zaman meclis başkan vekiliydi. Ben de onun katip üyesiydim.  O zaman sık sık sohbet etme şansımız oluyordu. Kendisinden siyasetle ilgili çok şey öğrendim, bugün de Bolu Belediye Başkanı olarak İYİ partimizin genel başkanı sıfatıyla sizleri burada ağırlamak büyük mutluluk"

"İTTİFAKIN BELEDİYELERİ OLARAK GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPIYORUZ"

"Esnaf ziyaretlerinizi takip ediyoruz, esnafın sesini duyurarak çok güzel bir şey yapıyorsunuz.Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntı ortaya çıkıyor. Biz de millet ittifakın belediyeleri olarak görevimiz yapmaya devam ediyor. İsraf yapmıyoruz . Tasarruf yapıyoruz, milletin parasını idareli kullanıyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını  kolluyoruz. O yüzden çok şükür bir buçuk yıldır, bir kuruş bile vermemelerine rağmen biz gemimiz yüzdürüyoruz. Şu an günü geçmiş borcu olmayan belediyelerden bir tanesiyiz” şeklinde konuştu.

“BİZİ YOK SAYIYORLAR”

Merkez hükümet tarafından millet ittifakı belediyeleri olarak yok sayıldıklarını belirten Başkan Özcan, “Maalesef biz merkez hükümet tarafından belediyeler olarak yok sayılıyoruz. Bugüne kadar bir buçuk yıl geçti. Bugün de bir bakan geldi hiç bir bakanın geliş programı bize bildirilmiyor.  Bizi tamamen yok sayıyorlar. Bakanlarla konuşmamızı istemiyorlar. Bakanların programından haberdar etmiyorlar. Biz bunu şaşkınlıkla izliyoruz. Onu da siz uygun mecralarda muhakkak dile getirirsiniz. Devletin geleneğine de uygun değil. Bolu halkının iradesine de saygısızlık. Biz buna rağmen verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Sizlerin de bu çalışmalarına büyük gurur duyuyoruz. Burada İYİ Partili meclis üyelerimiz ile de ittifak halindeyiz” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Husi
    22 Ekim 2020 • 08:44
    Sizin tek ogrendiginiz sey secimleri kaybetmek.
  • Ozzi
    22 Ekim 2020 • 10:41
    Erken secim acilen yapilsin .Kaybedecekler bariz olan nankor ve hainlerdir.Onunuz acik olsun.
  • zbolulu
    23 Ekim 2020 • 13:16
    aman başkanım koltun kıymetini bil birdaha bu gidişle ZORR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.