VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZIM AMCA KAPI GICIRTISINA OYNUYOR

22 Ekim 2020

..........................................

ÖZEL HABER- Ayşe Songül ERHAN

Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşayan 61 yaşındaki Kazım Bulut, müzik sesi duyduğu anda kendinden geçip oynamaya başlıyor. Çocukluğundan bu yana böyle bir tikinin olduğunu belirten Bulut, “Yıllardır ne zaman müzik duysam yerimde duramıyorum. Elimde değil, hemen oynamaya başlıyorum. Bu yüzden bana ‘Oynak Kazım’ diyorlar” dedi.

Bolu’nun Gerede ilçesinde oturan 61 yaşındaki Kazım Bulut müzik tutkusuyla dikkat çekiyor. Günlük hayatında, evde, iş yerinde nerede olursa olsun müzik sesi duyduğu anda kendinden geçerek oynamaya başlıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Bulut, özel bir firmada kaynak ustası olarak çalışıyor.

'ELİMDE DEĞİL YERİMDE DURAMIYORUM'

Çocukluğundan beri kendisinde böyle bir tik olduğunu ve müzik duyduğu anda elinde olmadan oynamaya başladığını söyleyen Bulut, "Kendimi bildim bileli böyle bir huyum var; müziği duyduğum anda, içimden oynamam gerektiğine dair bir komut alıyorum. Nerede olursa olsun, elimde değil, yerimde duramıyorum. Müzik bitinceye kadar benim enerjim bitmiyor. Oynarken de, çok eğleniyorum, mutlu oluyorum. Adeta kendimden geçiyorum" dedi.

‘POLİS ‘BENİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN’ DEDİ’

Bu tikinin olumlu yanlarının da olumsuz yanlarının da olabildiğini anlatan Bulut, “ Güzel oynadığım için düğün-derneklerde, eğlencelerde hep beni çağırıyorlar. Ortamın neşesi oluyorum ve herkes tarafından takdir topluyorum, bazen de hiç olmayacak yerde oynamaya başlıyorum başıma dert oluyor. Bir defasında polis kontrolünde aracımı durdurdular, yandaki araçta radyonun müziği açıldı ve ben kontrol esnasında bir anda oynamaya başladım, Polis de şaşırmış olacak ki, bana ‘Benimle dalga mı geçiyorsun’ dedi. Durumu anlatınca bir şekilde yakayı kurtardık” şeklinde konuştu.

 'GEREDELİ OYNAK KAZIM’

Gerede’de özel bir firmada kaynak ustası olarak görev yapan Bulut iş arkadaşlarına da neşe kaynağı oluyor. Aynı firmada çalışan iş arkadaşı, Kazım Bulut’a sürekli oynadığı için ‘Oynak Kazım’ denildiğini belirterek, “Bazen iş çıkışında toplanıp oynuyoruz. Tabi bizim içimizde onun gibi oynayan yok, bir anda hepimizi eğlendiriyor. Kazım’a ‘Oynak Kazım’ diyoruz, yıllardır böyle bir lakabı var herkes onu bu şekilde tanıyor. Günlük hayatta da hep enerji saçıyor onunla birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Arada hiç olmayacak yerde müzik açıp ona şaka yapıyoruz, tabi hemen oynamaya başlıyor bu da bizi güldürüyor.” ifadelerini kullandı.

 

  • KAZIM AMCA KAPI GICIRTISINA OYNUYOR
  • KAZIM AMCA KAPI GICIRTISINA OYNUYOR
  • KAZIM AMCA KAPI GICIRTISINA OYNUYOR
2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    21 Ekim 2020 • 14:17
    merak etmeyin yakında hepimiz oynayacaz..
  • Osman
    24 Ekim 2020 • 11:48
    Su anda yapabilecegimiz bir sey kalmadi,en iyisi oynamak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.