VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN MASTERCHEF ERAY'A TAM DESTEK

15 Ekim 2020

.............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef’te Bolu'yu temsil eden Eray Aksungur’a destek videosu gönderdiBaşkan Özcan, "Bolu'nun öz evladı olarak Masterchef'teki başarılarını takip ediyoruz seninle gurur duyuyoruz. Bolu'muzu layıkıyla temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV 8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Masterchef’te Bolu’yu başarı ile temsil eden Eray Aksungur’a destek videosu gönderdi, Başkan Özcan, "Bolu'nun öz evladı olarak Masterchef'teki başarılarını takip ediyoruz seninle gurur duyuyoruz. Bolu'muzu layıkıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Tüm Bolu  senin için dua ediyor. Başarılı  olacağından eminiz" ifadelerini kullandı.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Masterchef Eray Özcan’ın mesajına yanıt olarak, “Değerli Tanju başkanım mesajınızı aldım teşekkür ederim. Bolulu vatandaşlarımızı ve sizin desteğinizi almak çok güzel Bolunun adını gururla Masterchefte taşımaya devam ediyorum iyiki varsınız tüm Boluya selamlar" diye söyledi.

1 yorum yapılmış
  • Oktay
    15 Ekim 2020 • 05:40
    Adamsın eray..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.