VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN DOĞANAY'A CEVAP GECİKMEDİ

12 Ekim 2020

...................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın kendisine yöneylik ithamlarına cevap veren CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Asıl ben AKP’nin yarattığı Türkiye’nin haline üzülüyorum. Zamanında “hizmet hareketi” dedikleri FETÖ acaba hangi iktidar döneminde altın dönemini yaşamıştır”dedi.

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları dile getirerek çözüm önerilerini sıraladığı basın açıklamasının AKP Bolu il Başkanı Nurettin Doğanay’a büyük bir rahatsızlık verdiğini söyleyerek “ Sayın Doğanay’ın “yok” dediği ekonomik kriz içten içe yurttaşlarımızı kemirmektedir. Bunu dile getirmenin neresi yanlıştır?

“ZAMANINDA “HİZMET HAREKETİ” DEDİKLERİ FETÖ ACABA HANGİ İKTİDAR DÖNEMİNDE ALTIN DÖNEMİNİ YAŞAMIŞTIR?”

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu yaptığı basın açıklamasıyla AKP Bolu il başkanı Nurettin Doğanay’ın kendisine yönelik ithamlarına cevap vererek, “Sayın Doğanay tıpkı partisinin yöneticileri gibi kendisi gibi düşünmeyenleri FETÖ’cü ya da PKK sever ilan etmeyi bir kenara bırakıp ülkemizin sorunlarına saray mantığı yerine vatandaşın gözünden bakmalıdır. Eğer bakarsa ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Zamanında “hizmet hareketi” dedikleri FETÖ acaba hangi iktidar döneminde altın dönemini yaşamıştır? 2014 yılında Trabzon mitinginde “ Ne istediniz de vermedik, ne istediniz de alamadınız?”  diyen acaba hangi partinin genel başkanıdır? Sayın Doğanay, Youtube  kanalında partisinin ileri gelenlerinin Fettullah Gülen hakkındaki övgü dolu sözlerini bol bol dinleyebilir bu bizi ilgilendirmez. Bu ülkeye Tarikatların ve Cemaatlerin verdiği ve vereceği zararları yıllar öncesinden görerek Laikliği bu ülkeye armağan etmiş bir partinin il başkanı olarak Sayın Doğanay’ın bu iddialarına ancak güler geçerim…” şeklinde konuştu.

“ÜST ÜSTE ELDE ETTİĞİMİZ SEÇİM ZAFERLERİ KİMİN MASA BAŞINDA KİMİN SAHADA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR”

Başkan Karsu, “AKP-MHP iktidarının oyları son yapılan anketlerde % 40’ın bile üstüne çıkamamaktadır. Esas sıkıntı buradadır. Sonbaharda erken seçim yapılma girişimi bu yüzden rafa kalkmıştır. Sayın Doğanay’ın “yok” dediği ekonomik kriz içten içe yurttaşlarımızı kemirmektedir. Bunu dile getirmenin neresi yanlıştır? Ben Genel Merkezimizin 81 il başkanını kapsayan eşzamanlı basın açıklamasından 2 gün önce esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları dile getirmiş ve çözüm yollarını daha doğrusu krizden çıkış yollarını açıklamıştım. Cuma günü 81 ildeki il başkanlarımızın bulundukları illerde eşzamanlı olarak yaptığı basın açıklaması daha kapsamlı ve nitelikli bir açıklamadır. Bunun masa başı siyasetle ne ilgisi vardır? Sayın Doğanay, AKP Genel merkezinden gelen ulusal nitelikteki basın açıklamalarını kamuoyu ile paylaşmıyor mu? Kadın kollarımızdan, Merkez ilçe başkanımıza, Belediye başkanımızdan, il ve ilçe örgütlerimize kadar biz hep sahada olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Zaten üst üste elde ettiğimiz seçim zaferleri kimin masa başında kimin sahada olduğunu gösteriyor” İfadelerini kullandı.

“ÇOK LAF SIFIR İCRAAT YERİNE “AZ LAF ÇOK İCRAAT “ PRENSİBİYLE HAREKET ETTİĞİMİZ ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE GÖRÜLECEKTİR”

Başkan Karsu; “Bolu Belediyesi başta olmak üzere Mengen ve Kıbrıscık belediyelerimiz tıpkı ülkemizin dört bir yanındaki CHP’li belediyeler gibi Pandemi sürecinde destan yazmış AKP’li belediyelere fersah fersah fark atmışlardır. Sayın Doğanay, Bolu Gazeteciler Cemiyetinin son bayram sayısındaki tam sayfa röportajımdan CHP’li belediyelerin bu süreçte nasıl destan yazdığını çok rahat okuyabilirdi. Dolayısıyla çok laf sıfır icraat yerine “az laf çok iş “ prensibiyle hareket ettiğimiz çok rahat bir şekilde görülecektir. Sayın Doğanay, 2019 yerel seçimlerindeki tarihi başarısızlıklarının cenderesinden sanırım hala çıkamamıştır buna gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Hekim
    12 Ekim 2020 • 02:03
    Super marketler ve avmelerin sayisi arttikca ,esnaflarin durumundan bahsetmek ,bosunanefes tuketmektir.
  • ben
    12 Ekim 2020 • 03:45
    altin donem ya akp ya dyp yada anavatan dir chp 70 yildir iktidar olamadiki
  • Asim
    12 Ekim 2020 • 09:04
    A -Z ye kadar sayisiz purojeler bir seyler demiyormu? Projesiz nasil issizlige care bulacagiz ? Bunlarin cozumu icin ,onerilerinizi saygiyla isteriz.
  • Misafir
    12 Ekim 2020 • 06:30
    Sayın karsu seninde halin içler acısı seni dinleyen bile yok bak chp nin hali e artik kalkin o koltuklardan gençlere yee verin.taze kan her daim iyidi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.