VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CUMHURBAŞKANININ ADI BOLU'DA YAŞATILACAK

7 Ekim 2020

.................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Azerbaycan’a manevi destek açısından bir jestte daha bulunarak Ebulfez Elçibey’in ismini Bolu’da bir park yada bir caddeye vererek yaşatacak.

Bolu Belediyesi Meclisi Ekim Ayı 2. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen oturumda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Azerbaycan’a manevi destek olmak adına Hisar Tepesine çektiği Azerbaycan bayrağının ardından bir jestte daha bulundu. Mecliste Azerbaycan ikinci Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey’in ismini Bolu’da bir park ya da caddeye verilmesi önerisinde bulunan Başkan Özcan, Ebulfez Elçibey’in Bolu’da yaşatılabilmesi için ya uygun bir parka, ya da güzel bir caddeye verilmesini öngörüyorum” dedi.

“AZERBAYCAN’DAKİ KARDEŞLERİMİZ BUGÜNLERDE TÜRKİYE’NİN MANEVİ DESTEĞİNE ÇOK İHTİYAÇ DUYUYOR”

Azerbaycan’ın ikinci Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey’in ismini Bolu’da yaşatmak isteyen Başkan Özcan Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı 2.oturumunda şu ifadelere yer verdi: “Azerbaycan’daki kardeşlerimiz bugünlerde Türkiye’nin manevi desteğine çok ihtiyaç duyuyor. Şehrin her yerinden görülen o dev Azerbaycan bayrağını takınca Azeri televizyonlarında bile bu haber oldu, çok mutlu oldular. Bu kapsamda manevi bir destek olması bakımından Azerbaycan’ın ikinci cumhurbaşkanına Ebulfez Elçibey rahmetli oldu biliyorsunuz. Ciddi bir Türk milliyetçisiydi, Mustafa Kemal Atatürk’e bayılan bir insandı. Azerbaycan’ın bağımsızlık süreci sonrasında güçlenmesi için çok emekleri oldu. Uygun görürseniz önümüzdeki toplantıda Ebulfez Elçibey’in Bolu’da yaşatılabilmesi için ya uygun bir parka, ya da güzel bir caddeye verilmesini öngörüyorum.” İfadelerine yer verdi.

6 yorum yapılmış
  • ErcanTrk
    7 Ekim 2020 • 09:00
    Elçi beyin isminin verilmesi çok güzel doğru bir karar. Chp li değilim ama doğru bir uygulama.
  • zerHoca
    7 Ekim 2020 • 12:45
    Bulvara verilsin
  • NimetKarabacakoglu
    7 Ekim 2020 • 14:01
    Baslik eksik yazilmis yanlis anlasilmaya neden oluyor. Azerbaycan Cumhur Baskani diye yazilmaliydi. Sanki Recep Tayyip Erdogan’mis gibi anlasiliyor.
  • AntiPoplist
    7 Ekim 2020 • 16:02
    Bizim başgan Popülistliği bir bırakamadı. Kurana el basmayla geldi Önce Cumhurbaşkanının fotoğrafını belediyeden indirmedi sonra gereksiz tabela isim renk değişimleri sonra park bahçelere o isim yağmuru yalnız heykel eksik başganımmm işi gücü bırakalım bunlarla uğraşalım
  • Asumanycel
    9 Ekim 2020 • 03:52
    Ben de ilk okuduğumda RTE zannettim de şok geçirdim. Neyse ki değilmiş.
  • zbolulu
    10 Ekim 2020 • 02:02
    ne biçim haber başlı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.