VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O YARIŞMA İPTAL EDİLDİ

5 Ekim 2020

................................

Bolu'da, Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) tarafından düzenlenmesi planlanan ASOF Türkiye 2020 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl yapılmayacak. 

Federasyondan yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığının yazısı ve Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiye kararı doğrultusunda, mevsimsel etkiler de göz önünde bulundurularak 2 Ekim 2020'den 1 Aralık 2020'ye kadar sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları, birlikler ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinliklerin iptal edildiği anımsatıldı. Bu kapsamda, 5-10 Ekim tarihlerinde Bolu'nun Gölköy Baraj Gölü'nde düzenlenmesi planlanan ASOF Türkiye 2020 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması'nın iptal edildiği bildirildi.

YASAK BİTSE DE YARIŞMA DÜZENLENMEYECEK

Büyük özveriyle hazırlanılan yarışmaya, çeşitli illerden 27 takımın kabul edildiği belirtilen açıklamada, yarışmanın iptal edilmesinin herkesi üzdüğü ancak Kovid-19 sebebiyle alınan kararın saygıyla karşılandığı kaydedildi. Açıklamada, 2020 yılı içerisinde yasak bitmiş olsa bile yarışmanın düzenlenmeyeceği; yarışma anısına hazırlanmış hediyelerin, sahiplerine en kısa sürede ulaştırılacağı ifade edildi.

  • O YARIŞMA İPTAL EDİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.