VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“KARDEŞ AZERİLERİN KAYITSIZ ŞARTSIZ YANINDAYIZ”

2 Ekim 2020

............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatı üzerine hisar tepesinde bulunan büyük bayrak direğine Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmada Azerbaycan’a destek olmak için Azeri bayrağı asıldı. Başkan Özcan, “Bolu halkı kardeş Azerilerin kayıtsız ve şartsız arkasındayız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatı üzerine Hisar Tepesine Azerbaycan’a destek olmak amacıyla Azerbaycan bayrağı asıldı. Cuma günü asılan Azerbaycan bayrağının Pazartesi gününe kadar asılı kalacağı belirtildi.

“Kardeş Azerilerin kayıtsız şartsız arkasındayız”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Hepimizin desteği kardeş Azerbaycan’a dualarımız onlara, hain Ermeni saldırıların bir an önce bitmesin ve Ermenilerin işgal ettikleri Azerbeycan topraklarını biran önce boşaltmalarını diliyorum. Bu onlar açısından da iyi olacaktır. Çünkü memnuniyetle görüyoruz ki Azerbeycan ordusu çok ciddi kayıplar verdirtti. Ve işgal altındaki toprakların ciddi bir kısmını işgalden kurtardı. Eğer direnmeye çalışırlarsa daha ağır kayıplarda verecekleridir. Biz tüm Bolu halkı kardeş Azerbaycan'a kayıtsız ve şartsız arkasındayız. Onları destekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

“Birkaç gün kardeş Ülke Azerbaycan’ımızın Bayrağı  dalgalanacak”

Hisar tepsindeki büyük bayrak direğinde birkaç gün Azerbeycan bayrağı dalgalanacağını belirten Özcan, “Hisar tepesinde büyük direğimiz var. Ay yıldızlı Türk bayrağımız var orada, Azerbaycan halkına Bolu’dan  güçlü bir mesaj verme adına o direkte birkaç gün kardeş ülke Azerbaycan’ımızın bayrağı dalgalanacak. Verilmiş güç mesajlardan bir tanesi olacaktır. Azerbaycan’daki çatışmalarda şehit olan Azerbaycan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

  • “KARDEŞ AZERİLERİN KAYITSIZ ŞARTSIZ YANINDAYIZ”
  • “KARDEŞ AZERİLERİN KAYITSIZ ŞARTSIZ YANINDAYIZ”
3 yorum yapılmış
  • Nasl
    2 Ekim 2020 • 17:48
    Bir belediye başkanı bir talimat ile nasıl böyle birşey yapabilir? Sayın vali konu hakkında bilgi istiyoruz. Derhal kankırmızı bayrağımız asılmalı destek için yanına asın burası Azerbaycan değil uğruna milyonlarca kan dökülmüş Anadolu toprağı
  • akir
    3 Ekim 2020 • 00:54
    Şu Azeri demeyi bıraksak artık Azerbaycan Türk'ü onlar Azeri değil !
  • Zeynep
    3 Ekim 2020 • 08:15
    Azarbaycan Türkleri canımız kardeşlerimiz topraklarımız ayrı olsada kalplerimiz bir Allah yolunuzu açık etsin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.