VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA SON TRANSFER İMZALADI

30 Eylül 2020

..................................

TFF 1. ligde bugüne kadar tam 16 transfer yaparak ligin transferde en hareketli takımlarından olan Boluspor'da son oyuncuda kırmızı beyazlı ekibe katıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada " Kulübümüz, Medipol Başakşehir'de forma giyen Alican Özfesli ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı" ifadelerine yer verildi. 

Alican Özfesli'yi tanıyalım:

1 Ocak 1997, İzmir doğumlu olan Özfesli, İzmir GSİM Spor'da futbola başladı. Daha sonra Bucaspor'a transfer olan genç futbolcu, Altınordu'ya transfer olarak burada profesyonel oldu. Ardından Medipol Başakşehir'e transfer olan Özfesli, geçtiğimiz sezonu Hatayspor'da geçirdi. Alican Özfesli, 92 kez TFF 1. Lig, 26 kez Milli Takım yaş gruplarında forma giydi.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    30 Eylül 2020 • 13:56
    Önemli olan çok transfer yapmak değil kaliteli ilk 11 oynayacak adam almak lazım, beslenecek boğaz değil katkı sağlayacak adam lazım...3 hafta oldu daha galibiyet yok bir sürü gereksiz transfer yapıldı...Sözüm haberde geçen arkadaşa değil genel olarak...
  • Alp
    1 Ekim 2020 • 04:18
    Şu gerekli transferler kim acaba.Oynamadan iyi kötü olacağını bilemezsin.Biri der başakşehirin artığı,oynamayanı.süper ligde forma giyen oyuncu takımı bırakıp gelirmi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.