VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

30 Eylül 2020

.........................................

Bolu Belediyesi tarafından Sandallar Mahallesi’nden Yukarısoku Mahallesi’ne uzanan hatta yaklaşık 10 mahallenin içerisinden geçen Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalının üzerinin kapatılması için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçim vaatleri içinde yer alan dev projenin 5 kilometrelik ilk etabı, Sağlık Mahallesi’nden başlarken, çalışmalar kapsamında, sulama kanalına betonarme kutu menfezler yerleştiriliyor. Belediye ekipleri ve yüklenici firma çalışanları, iş makineleri ile belediyenin 1 milyon TL yatırım yaparak ürettiği dev beton menfezleri bir bir yerleştirirken, ardından üzerini toprakla kapatacak.

İLK ETAP 15 MAYIS'A KADAR TAMAMLANACAK

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen ilk etap çalışmalarının, 15 Mayıs’ta başlayacak sulama dönemine kadar tamamlanası planlanıyor. Söz konusu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte üzeri kapatılan kanalda çevre düzenlemesi çalışmalarına geçilecek ve yapılacak modern uygulamalar ile halkın aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri yeşil alanlar, bisiklet ve yaya yolları ile trafiğe ait güvenli bölgeler oluşturulacak.

  • DEV PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
  • DEV PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
  • DEV PROJE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.