VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ, TANJU ÖZCAN'A DESTEK VERDİ Mİ?

30 Eylül 2020

.....................................

Yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a destek verdiği yönündeki iddialara da cevap veren AK Partili Bolu Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Mevcut belediye başkanımız ile biz belediyede iki dönem çalıştık. Tanımadığımız bilmediğimiz bir arkadaş değil. CHP’liler benim arkadaşımdır dostumdur ama siyasi olarak ben Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyecek kadar aşağılanmam”dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin 'Cemiyet Sohbetleri' programında 31 Mart yerel seçimleri öncesi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a destek verdiği yönündeki iddialara da cevap veren Alaaddin Yılmaz,  “Mevcut belediye başkanımız ile biz belediyede iki dönem çalıştık. Tanımadığımız bilmediğimiz bir arkadaş değil. Belki de benim belediye başkanlığım döneminde belediyeye açtığı davalardan en çok muzdarip olan şu an kendisidir. O zaman işin ne olduğunun farkında değildi. Sırf muhalefet olsun diye Bolu’nun önüne tıkayan bir çok şeyde rol oynamıştır. CHP’liler benim arkadaşımdır dostum ama siyasi olarak ben Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyecek kadar aşağılanmam”şeklinde konuştu.

“10 YILDA ÜNİVERSİTE İLE KURDUĞUM SİSTEMİ ÇALIŞTIRMIYORLAR”

Görev yaptığı 15 yıllık dönemde model bir belediyecilik oluşturduğunu vurgulayan Yılmaz, “Türkiye’de olmayan bir belediyecilik örneği oluşturdum. Şu an bunları çalıştırmıyorlar. Zaten Türkiye’de de sıkıntı bu. 25 yılını bu kente adamış bir adam konuşuyor şu an. Üniversite ile çalıştık. Modeli de itfaiyeden başladık. Belediye başkanı olmadan da sistem yürüsün diye bir sistem kurmak istedim bunu da kurdum. Şu an bu sistem belediyede var. Hatta belediyede bir evrağınız varsa evrağın nerede olduğunu elinizdeki cep telefonuyla görebilirsiniz. Evrağınız kimin elinde ne kadar bekledi bunu anında görebilirsiniz. Bu sistemi çalıştırmıyorlar çünkü çalıştırdıkları zaman idareciler kontrol altına giriyor ve bunu sevmiyorlar. Bu sistem için 10 yıl çalıştım. Belediyede şu an bu sistem var ve çalıştırmıyorlar” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • KALFA
    30 Eylül 2020 • 07:35
    İnsanlar hürdür ve özgürdür istediği partiye rey'ini verebilirler aşağılanmak ne demek'miş
  • Mehmet
    30 Eylül 2020 • 09:20
    Aşağılama derken Yıllarca ekmeğini yediğin partinin rakibini desteklemeyi kastetmiş
  • Vatandas
    30 Eylül 2020 • 23:58
    Mevcut baskan Bolu`da bir yere adini verecekti.Bolu ayaga kalkti.Kendi partisi bile sahip cikmadi ve adini verditmediler.Esas asagilanma budur.Sen sistemi calistirsaydin arsiv yangininin ne oldugu ortaya cikardi.
  • ppolat
    2 Ekim 2020 • 10:18
    3 donem ustuste secen bizlerin hatasi oldugu goruldu.Partisinden intikam almak icin konusuyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.