VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ BAŞKA PARTİYE Mİ GEÇECEK?

30 Eylül 2020

.....................................

Haber- Mutlu YUCA

15 yıl Bolu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan AK Parti’li Alaaddin Yılmaz, 18 ay sonunda ilk kez ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında gazetecilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Yeni kurulacak siyasi partilere geçip geçmeyeceği merak edilen Yılmaz, “Biz idealist insanız. Bir şey olmak için bir yerde olacak kadar da basit hiç olmadık, bundan sonra da olmayız ” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin kentin önde gelen isimlerini konuk ettiği ‘Cemiyet Sohbetleri’ programına konuk olan AK Parti’li Bolu Belediyesi eski başkanı Alaaddin Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Nilüfer Park’ta düzenlenen programa Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Bülent Velioğlu, BGC Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda gazeteci katıldı. Geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana sessizliğini koruyan Yılmaz, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"BİR ŞEY OLMAK İÇİN BİR YERDE OLACAK KADAR BASİT OLMADIK"

Yeni kurulacak siyasi partilere geçip geçmeyeceği merak edilen Yılmaz, “Siyasette ara, siyasette emeklilik, siyasette son diye bir şey olmaz. Bir çok siyasi parti kuruluyor, Alaaddin Yılmaz ne yapacak diye merak ediliyor. Alaaddin Yılmaz bu partinin kurucu il başkanıdır yani anasıdır. Herkes burada nimet görmediği zaman gidebilir ama annenin çocuğuna nasıl davranması gerektiğini herkesin bilmesi lazım. Biz idealist insanız. Bir şey olmak için bir yerde olacak kadar da basit hiç olmadık, bundan sonra da olmayız.” dedi.

4 yorum yapılmış
  • alp
    30 Eylül 2020 • 05:22
    bencede
  • leventafacan
    30 Eylül 2020 • 06:05
    iyiki gittin sensiz bolu çok güzel partizanlık yok ayrımcılık yok ne olur siyasete bir daha dönme
  • brahimkymaz
    30 Eylül 2020 • 04:21
    Başkanım bolu sizi çok arayacak. Saygılar başkanım
  • Havva
    2 Ekim 2020 • 11:27
    Sayın başkan Belediye görevinde çok başarılı işler yaptı çok taraftarı var sempatizanı oluştu Anacak onlar seçim meydanlarında Ak parti safhasında yer alır kanaatindeyim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.