VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİLİ ÜYELERDEN İSTANBUL ÇIKARTMASI

24 Eylül 2020

........................................

AK Partili Bolu Belediye Meclis Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu ziyaret ettiler. Bolu Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban, “Bolu’nun durumunun İstanbul’dan farkı yok. Mevcut yönetimlerin değil yeni projelere başlamasını, bırakılan eserlerin ve hizmetlerin dahi korunamadığını artık halkımızda görüyor. Duamız odur ki, 3 yıl sonra hem İstanbul hem de Bolu, sürekli mağdur edebiyatı yapan beceriksiz yönetimlerden kurtulacaktır” dedi.

Bolu Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban ve Meclis üyeleri Kamuran Avcı, Uğur Akbay, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret ettiler. Karşılık sohbet şeklinde geçen ziyarette  Burak Balaban, “Bolu’nun durumunun İstanbul’dan farkı yok. Mevcut yönetimlerin değil yeni projelere başlamasını, bırakılan eserlerin ve hizmetlerin dahi korunamadığını artık halkımızda görüyor. Duamız odur ki, 3 yıl sonra hem İstanbul hem de Bolu, sürekli mağdur edebiyatı yapan beceriksiz yönetimlerden kurtulacaktır” ifadelerine yer verdi. 

BOLUSPOR ATKISI VE KÖROĞLU HEYKELİ HEDİYE ETTİLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Tevfik Göksu ise, Ak Partili heyete teşekkür ederek, her zaman Bolu’nun yanında olduklarını dile getirdi. A K Partili heyet ziyarette Göksu’ya Boluspor atkısı ve Köroğlu heykeli hediye ederek, Göksu’yu Bolu’ya davet ettiler. Davet üzerine büyük mutluluk duyduğunu dile getiren M. Tevfik Göksu ise en kısa zamanda Bolu’ya geleceğini söyledi.

  • AK PARTİLİ ÜYELERDEN İSTANBUL ÇIKARTMASI
  • AK PARTİLİ ÜYELERDEN İSTANBUL ÇIKARTMASI
  • AK PARTİLİ ÜYELERDEN İSTANBUL ÇIKARTMASI
3 yorum yapılmış
  • melungeon14
    24 Eylül 2020 • 15:24
    tabi canım beceriklilik yime işidir..cebten para çıkmayınca her işi yapmaya kalkarsın..hele birde borca girersen. dahada rahat yersin..
  • bagan
    24 Eylül 2020 • 07:01
    Komik adamlar...
  • Belediyeci117
    24 Eylül 2020 • 22:43
    Allaha Şükür Dualarımız ve oylarımızla aladdini şutladık kurtulduk darısı sizin başınıza.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.