VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEKİLLERDEN DOĞANAY'A DESTEK

23 Eylül 2020

.................................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen Ak Parti İl kongresinde mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay'ı desteklediklerini belirttiler. Küpçü, “Nurettin Doğanay il başkanıdır, bizim il başkanımızdır, bizim dava arkadaşımızdır. Dün olduğu gibi bu günde devam etme noktasında hiçbir sıkıntı yoktur ” dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi beklenen Ak Parti İl kongresinde mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın arkasında olduklarını belirterek, kongrede Doğanay'ı desteklediklerini söylediler.

"DÜN OLDUĞU GİBİ BÜGÜN DE DEVAM ETMESİNDE SIKINTI YOK"

İl kongresinde Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın arkasında olduklarını belirten Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, “Biz Bolu'da ilçe kongrelerimizi geçen hafta itibariyle bitirdik. Mengen ile beraber sağolsun Arzu hanımda iştirak etti. Bende Sakarya'daydım o süreçte. Bizim kongrelerimiz diğer kongrelerden farklı, Cumhuriyet Halk Partisini kastederek söylüyorum. Hasımlık kongreleri değildir. Bizim kongrelerimiz istişarelere açıktır. Bizim kongrelerimizde kavga gürültü çıkmaz. Bu konuya ilişkin Nurettin Doğanay il başkanıdır, bizim il başkanımızdır, bizim dava arkadaşımızdır. Dün olduğu gibi bu günde devam etme noktasında hiçbir sıkıntı yoktur. Kongre sürecinde yeni bir yapılanma gerekiyorsa eyvallah. Ama onun haricinde vekilim adına da söylüyorum. Ak Parti ailesi anlamında biz kendi aramızdaki vefa noktasında bir eksikliğimiz yok.

"2 VEKİL OLARAK ARKASINDAYIZ"

Biz Ak Parti ailesi olarak yolumuza tam gaz devam ediyoruz. Bulunduğumuz illerde ilçelerde zaman zaman değişiklikler yaşıyoruz. Bu değişiklikler yaşanırken hasımlık üzerine yaşanan değişiklikler değildir. Bazen il başkanı bazen ilçe başkanı buna ilişkin bir talepte bulunur ama bizim açımızdan biz il başkanımızın iki milletvekili olarak da arkasındayız. Bu konuda Nurettin Doğanay Ak Partinin il başkanıdır, başkanımızdır” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • fethi
    24 Eylül 2020 • 02:59
    Bırakın artık aynı kişiyi yeni isimlere yol açın. Birbirinizi tutup makam işgal etmeyi bırakmanız gerekiyor. Bolulular en son seçimde sizleri istemediklerini gösterdi. Daha fazla uğraşmayın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.