VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOYOLDA FECİ KAZA

23 Eylül 2020

.......................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

TEM otoyolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Bolu’nun Dörtdivan ilçesi mevkinde yolda bulunan lastik parçasından kaçan otomobilin yanındaki otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu'ndan Ankara istikametine seyreden Feyza Y. idaresindeki 78 BU 547 plakalı otomobil Dörtdivan gişeleri mevkinde yol ortasında bulunan lastik parçasından kaçmak için sola manevra yaparak yanında ilerleyen Berken Y. yönetimindeki 06 JSS 59 plakalı otomobile çarparak orta refüje savrulduktan sonra takla atarak yeniden yola çıktı.

BARİYERLERE ÇARPARAK DURABİLDİ

Berken Y.'nin kullandığı otomobil de orta refüje girdikten sonra yeniden yola çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu. Meydana gelen trafik kazasında, Feyza Y. olay yerinde hayatını kaybederken, Berken Y. ise yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Feyza Y. de olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

  • OTOYOLDA FECİ KAZA
  • OTOYOLDA FECİ KAZA
  • OTOYOLDA FECİ KAZA
  • OTOYOLDA FECİ KAZA
  • OTOYOLDA FECİ KAZA
  • OTOYOLDA FECİ KAZA
2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    23 Eylül 2020 • 15:23
    yazık..ALLAH rahmet eylesin,de bu işte mersedeste suçlu sonsurat nereye gidiyorsa adamlar ALLAH ne verdiyse basıyor.otobansa otoban araba iyiyse iyi bu hız yapmanın sebebi olamaz.kuş geçer kedi-köpek hayvan çıkar.araçlardan yük düşebilir..bunları göz önünde bulundurup kontrollü ve yavaş gidilmeli..yoksa sonuç böyle hüzünle bitiyor..
  • Highway
    25 Eylül 2020 • 12:08
    Allah rahmet eylesin ancak o yoldaki lastik kaza yerinden 1 km ötede orta şeritteydi(kamyon lastiği) yine kazaya mahal verecek ti, Dörtdivan jandarma gerede cumhuriyet savcılığı otobana girişi dörtdivandan yaptıkları için o lastiği( kazanın üzerine yeni patlamadı ise)görmediler bilginize
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.