VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 23 EYLÜL ÇARŞAMBA

23 Eylül 2020

.....................................

1-Köroğlu Mahallesi halkından, Müşerref ÇETİN’in eşi, İsmail ÇETİN’in kardeşi, Özgür ÇETİN ve Özlem ÇELİKBAŞ’ın babaları, Merve DURAN ÇETİN’in kayınpederi, Hüseyin, Beytullah, Mert, Yusuf Ali ÇETİN’in dedeleri;REFET ÇETİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 da Bahçeköy Kahyalar Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

2-Karaköy Mahallesi halkından, Nuri ÖZDEMİR, Nazile ÇELEN, Fatma BAYRAM, Emine APAK’ın babaları,Rabia ÖZDEMİR’in eşi, Yukarı Karaköylü eski kamyonculardan;NURİ ÖZDEMİR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 da Karaköy Mezarlığına defnedilecektir.

3-Örencik Köyü halkından;İSMAİL ÇAMBEL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Emekli Büyük Cami İmamı Merhum Hafız İsmail Hakkı CANAN’ın eşi, Zennur KALAYCI, Murat CANAN, Aynur AKALIN’ın anneleri, Rafet KALAYCI, Ayşe CANAN, Hüseyin AKALIN’ın kayınvalidesi;FATMA ZENNUR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da Çepni Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

5-Gerede İlçesi Akçabey Köyü Doğancılar Mahallesi halkından;GÜLİZAR YERLİKAYA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Sazakşeyhler Köyü halkından, Merhum Hacı Mazhar AKKUŞ’un eşi, Beratiye, Gülser, Güler ve Gülfidan’ın anneleri;AYŞE AKKUŞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da Sazakşeyhler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.