VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENELER, 22 EYLÜL SALI

22 Eylül 2020

.....................................

1-Yuva Köyü halkından, Merhume Meryem YILMAZ’ın eşi, Mahmut YILMAZ’ın ağabeyi, Fikret, Ferhat, Merhum İsmail YILMAZ ve Huri KARADAĞ’ın babaları;EKREM YILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 da Yuva Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Yayladınlar Köyü halkından, Murat, Cevat, Sevim, Selma KONUK’un babaları;HAMZA KONUK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da Yayladınlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Sultan Köyü halkından, Fatma ÖZTÜRK, Emine ER, Erol UYSAL’ın babaları, Safiye UYSAL’ın eşi;İBRAHİM UYSAL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da Sultan Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-Merhum Hüseyin DOYRAN ve Merhume Emine DOYRAN’ın oğulları, Gülşen DOYRAN’ın eşi, Diş Hekimi Hüsnü Anıl DOYRAN, Ayşegül DOYRAN’ın babaları, Merhum Ahmet, Altan, Çetin ve Ayten DOYRAN’ın kardeşleri, Ziraat Yüksek Mühendisi;METİN DOYRAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da Alpağut Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

5-Göynük İlçesi Kozcağız Köyü halkından;FATMA YÜCEL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 18:00 da defnedilecektir.

6-Merkeşler Köyü halkından;ALİ YEŞİLBAĞ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 18:30 da köy mezarlığına defnedilecektir.

7-Kuzfındık Köyü halkından;AHMET ÇELİKPENÇE Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

8-Yeniçağ İlçesi Asilbey Mahallesi halkından, Merhum Yüksel DOĞAN’ın eşi, Bolu Esnaflarından, Yaşar DOĞAN’ın annesi;HAMİDE DOĞAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da Yeniçağ merkez mezarlığına defnedilecektir.

9-Çele Köyü halkından;EMİNE EŞİT Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da Çele Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

10-Tekke Işıklar Köyü halkından, Merhum Ahmet EREL’in eşi, Merhum Durmuş EREL ve Hacer ÖZTÜRK, Raziye GÜNEY’in anneleri;ŞAZİYE EREL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 13:30 da köy mezarlığına defnedilecektir.

11-Gerede İlçesi Demircisopran Köyü halkından;DURKADIN ÇEVİK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

12-Düzce İli Akçakoca İlçesi Çayağzı Köyü halkından;LEYLA KUDAL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 17:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • 14Bolu
    22 Eylül 2020 • 02:21
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun geride kalanlara Allah sabırlar versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.