VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BİNLERCE KİŞİYE CEZA YAZILDI

21 Eylül 2020

..................................

Bolu'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 3 ayda maske takmayan 2 bin 377 kişiye idari para cezası kesildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kovid-19 tedbirleri ve denetimleri devam ediyor. Kent merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddeler, parklar ve toplu taşıma araçlarında aralıksız olarak maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda denetimler sürüyor. Yapılan denetimlerde vatandaşlar ekipler tarafından bilgilendiriliyor ve kurallara uymaları konusunda uyarılıyor. Kurallara uymayanlara ise idari para cezası uygulanıyor.

Polis ve jandarmanın sorumluluk alanı içerisinde yaklaşık 3 ay içerisinde maske takmayan ve maskeyi yanlış taktığı için 2 bin 377 kişiye 900 liradan toplam 2 milyon 139 bin 300 lira idari pazara cezası kesildi.

2 yorum yapılmış
  • adilce
    21 Eylül 2020 • 13:11
    bu sorumsuz aklı evvelleri müsait salonlar da toplayıp hastalığı en zor biçim de yaşayanların hayatların dan çekilmiş film kesitleriyle seyrettirerek eğitelim bari.
  • enadilce
    22 Eylül 2020 • 21:33
    Film kesitleriyle niye uğraştırıyorsun ki vereceksin bunlara virüsü kapatacaksın izole edilmiş merkezden uzak bir yere bak bakalım bunlar ortalıkta kalıyor mu sıkıyorsa çıksınlar bir daha biz enayi miyiz sıcakta maskeyle çalışıyoruz marketimizi vs işlerimizi kısa zamanda görüp evimize dönüyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.