VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE BOLU'NUN RİSK HARİTASI

21 Eylül 2020

....................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Sağlık Bakanlığı’nın 'Hayat Eve Sığar' uygulamasında, Bolu’da korona virüs risk haritasına göre riskli bölgelerin gün geçtikçe hızla artması tedirginlik oluşturdu. Bolu’da korona virüs tüm kenti sararken, haritaya göre en riskli mahalle ise Sağlık Mahallesi oldu. İhsaniye Mahallesi ve Karaçayır Mahallesi’ndeki artış da dikkat çekti.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınının, 'Hayat Eve Sığar' uygulamasında güncellenen risk haritasına göre kırmızı ile gösterilen alanlar yüksek riskli bölgeler olarak görülüyor. ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasının risk haritasına göre Bolu’da yüksek riskli bölgelerin son verilere göre hızlı bir artış göstermesi bölgede tedirginlik oluşturdu. Nüfusun yüksek olduğu merkez bölgenin risk oranının en fazla olması dikkat çekiyor.

EN RİSKLİ MAHALLE, SAĞLIK MAHALLESİ

Korona virüs kentin tüm bölgelerine yayılırken, vaka sayılarında hızlı bir şekilde artış gözleniyor. Sağlık Mahallesi'nin en yüksek risk taşıyan bölge olması vatandaşların bu bölgelerde daha dikkatli hareket etmelerini gerektiriyor. İhsaniye Mahallesi ve Karaçayır Mahallesi'nin de yüksek risk oranı son derece artmış durumda.

Bolu Merkez İlçesi, risk haritası işte şu şekilde;

  • İŞTE BOLU'NUN RİSK HARİTASI
  • İŞTE BOLU'NUN RİSK HARİTASI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.