VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE KARANTİNAYA ALINAN SAYISI

21 Eylül 2020

......................................

Bolu'da son bir haftada yapılan denetimlerde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina kuralına uymadığı tespit edilen 11 kişi, yurtta gözetim altına alındı.

Kentte, Kovid-19 tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin denetimleri devam ediyor. Polis ve jandarma ekiplerince oluşturulan kontrol noktalarında, Genel Bilgi Toplama (GBT) ve Hayat Eve Sığar (HES) kodu kontrolü yapılıyor. Kentte son bir haftada kent merkezi, Yedigöller Milli Parkı, Abant ve Gölcük tabiat parklarında gerçekleştirilen denetimlerde, karantina kuralına uymadığı belirlenen pozitif vaka ve temaslı olan 11 kişi yakalandı. Karantina kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası uygulanan 11 kişi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi yerleşkesindeki Seyyide Nefise Yurdu'nda gözetim altında tutuluyor. Yurtta karantinada bulunan ve ihtiyaçları Bolu Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından karşılanan 11 kişinin masrafları kendilerinden tahsil edilecek.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    21 Eylül 2020 • 22:19
    Masraflar tahsil edilecek ama kişi başı 80 tl alınması komik vatandaş otelde kalsa 250 tl altında kalamaz. O yüzden başka şehire tatile gidince otel aramaktansa 80 tl kyk yurdunda kalmak beleş gelir. Alınan ücreti hesaplarken yurdun günlük tüm masraflarınıda katsalar kişi başı 1000 tl alsalar ne güzel olurdu.
  • Eml
    25 Eylül 2020 • 18:32
    Bunlara kasten adam yarama ile aynı ceza kesilmesi gerekir. Ha adamı bıçakla yaraladı,ha adama virüs bulastirip hastalanmasına neden oldun.sonucta ikisininde sonucunda insanların ölmesine neden olabiliyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.