VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNEY ÇEVRE YOLUNA YENİ DÜZENLEME

18 Eylül 2020

.......................................

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Güney Çevre Yolu’nun 3 kilometrelik kısmındaki yol kotunu düşürerek Boluluların istekleri doğrultusunda yeni proje hazırlanacağını açıklayarak, “En kısa projesi hazırlanıp istenmeyen görüntü ortadan kaldırılarak Bolululara şehir yolu ve yaşam yolu olarak kazandırılacak” dedi.

Bolu’da yıllardır yapımı devam eden Güney Çevre yolu projesi ve Bolu-Mudurnu arasındaki yol çalışmalarını incelemek için kente gelen Bakan Karaismailoğlu, Bolu Valiliği’ni ziyaret etti. Bolu Valisi Ahmet Ümit ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, valilik özel defterini imzaladı. Vali Ümit’in makamında partililer ve karayolları yetkilileri ile yaklaşık bir saatlik toplantı yapan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Kasaplar Köyü mevkiindeki Güney Çevre Yolu şantiyesine giderek yetkililerden proje hakkında bilgiler aldı. 
Şantiye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, Bolu’da bakanlık bünyesinde yapılan çalışmaları incelediklerini belirterek, “Bundan sonrada Bolu’ya güzel hizmetlerimiz devam edecek. Devam eden projelerin en kısa sürede bitirilmesi için istişarelerde bulunuyoruz. Bütün amacımız Bolulu vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmak. Bütün projelerimizde aslolan odur. Bütün Türkiye’de 18 yıldır sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ulaştırma, altyapı, bakım hizmetlerinden Bolu’da fazlasıyla istifade edecektir. Ülkemizin her noktasında muazzam gelişmeler var. Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda. Her bir konuda dünyanın gıpta ile baktığı projeleri yönetiyoruz. Onları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz. Onların moral, motivasyon ve yaşam kalitesini yükseltmek için canla başla çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bütün ekip olarak, Bakanlar Kurulu ve sorumlusu bulunduğumuz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı birbirine bağlayıp dünyayla bağlantılarını sağlayacağız.” diye konuştu.
Bolu’ya çok önemli yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, şöyle konuştu:
“Şu an Güney Çevre yolu şantiyesindeyiz. 2017 yılından bu yana süreç devam ediyor. Burada da gerekli inceleme ve istişarelerimizi yaptık. Boluluların nabzını tuttuk. Buradaki Mudurnu yolu arasındaki 3 kilometrelik kısmı yol kotunu düşürerek Boluluların istekleri doğrultusunda bağlayıp 3 kilometrelik kısmı hizmete alacağız. En kısa projesi hazırlanıp istenmeyen görüntü ortadan kaldırılarak Bolululara şehir yolu ve yaşam yolu olarak kazandırılacak”
Bakan Karaismailoğlu, Bolu’daki incelemelerinin ardından Mudurnu ilçesindeki yol yapım inşaatı şantiyesine gitti.

3 yorum yapılmış
  • Bolulu
    18 Eylül 2020 • 04:41
    Işte olması gereken buydu helal olsun.
  • rfan
    18 Eylül 2020 • 05:33
    Aynı bir duRum Mudurnu Hüsamettindere Köyü'de yol yapımı gereksiz yükseltide düz arazide acayip görüntüyü bozan kot yükselışimdi ucube gibi aynı zamanda oradaki arazi sshiplerine eziyet ve milli servetin heba olması çünkü bu yükselti bedava dolmuyor.Aynı zamanda hafriyat alacağız diye güzelim ormanlar harap ediliyor.İnsanın bakınca hiçmi denetim yapılmıyor.Bu projeyi böyle yapanın kime hizmet ettiği sorgulanıyor bu kadar mı herşey menfaate dönüstü bu k
  • ppolat
    18 Eylül 2020 • 23:35
    Akp son dönemde tabiatını değiştiriyor mu? Bizim bildiğimiz Akp yurdun her yöresinde yapmış olduğu yollarla ekonomiye hayat vermişti.Oysa E5 karayolu Bolu kesimi çok yoğun bir trafik yükü altında inlerken ak parti yöneticilerinin olaya soğuk bakmasını anlamsız bulduk.Bakanlık danışmanı Bolunun sol seçmeninin etkisinde kalmış gözüküyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.