VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 18 EYLÜL CUMA

18 Eylül 2020

..............................

Tokmaklar Köyü halkından, Server SEÇKİN’in eşi, Behiye, Halit, Mustafa, Hacer, Emine SEÇKİN’in anneleri;GÜLİZAR SEÇKİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Kıbrısçık İlçesi Geriş Köyü halkından, Eyüpoğulları Metal sahiplerinden Şahin ve İsmail TAYŞİ, Filiz TAYŞİ, Havva GÜROĞLU’nun babaları, Adnan GÜROĞLU’nun kayınpederi, Dudu TAYŞİ’nin eşi;EYÜP TAYŞİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Gerede İlçesi halkından;MÜRŞİDE ÖZTEKİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün merkez mezarlığına defnedilecektir.

Alıçören Köyü halkından;İSMET ATALAY Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

Gerede İlçesi halkından;KEMAL ÖZMEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 14:00 da merkez mezarlığına defnedilecektir.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih METİN ve Bolu Barosu avukatlarından Selma ÜNAL’ın babaları;İSMAİL METİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saygılı Caminde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.