VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN DOĞANAY'A SERT CEVAP

17 Eylül 2020

................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, “Atatürk demekten kaçan CHP İl Başkanı yanı başınızda İstanbul’da. Nerede Bolu’daki Atatürkçüyüz diye geçinip giden sözde Atatürkçüler. Sesiniz soluğunuz kesildi” ifadelerine karşılık veren CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, “Bizim partimizde Atatürk’le sorunu olan ya da cumhuriyet devriminin kazanımlarıyla problemi olan insanlar yoktur.18 yıllık iktidarları döneminde Yüce Atatürk’ün ismini havaalanlarından, okullardan, stadyumlardan silerek ya da değiştirerek onu yok sayabileceğini sanan zihniyetin bugün partimize “Atatürkçülük” dersi vermeye kalkması hem trajikomik hem de acınası bir durum teşkil etmektedir” dedi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu partilerinin 2019 yerel seçimlerinde yakaladığı başarı ivmesinin Adalet ve Kalkınma Partisi cephesinde büyük bir rahatsızlık yarattığını vurgulayarak, “Anlaşılan o ki iktidardaki günlerinin sayılı olduğunu anlayanlar şimdide çareyi partimizi içeriden karıştırmakta aramaya başladılar” diye konuştu.

“PARTİMİZDE ATATÜRK’LE SORUNU OLAN İNSANLAR YOKTUR”

Başkan Karsu açıklamasının devamında, “Ulusumuzun kurtarıcısı, emperyalist ülkeleri savaş meydanlarında dize getirerek düşmanı Akdeniz ve Ege’de denize döken “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır ” diyerek bu güzel ülkeyi hepimize emanet eden “Yurtta Barış Dünyada Barış” diyerek Türk’ün savaş alanında olduğu gibi siyaset ve ticaret alanlarında da başarılı olmasını sağlayan aynı zamanda dünya lideri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak ve yüce değeridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Türkiye Cumhuriyetinin ulaşılmaz büyük kahramanı ve büyük gurur duyduğumuz önderimizdir. Bizim partimizde Atatürk’le sorunu olan ya da cumhuriyet devriminin kazanımlarıyla problemi olan insanlar yoktur. O yüzden 18 yıllık iktidarları döneminde Yüce Atatürk’ün ismini havaalanlarından, okullardan, stadyumlardan silerek ya da değiştirerek onu yok sayabileceğini sanan zihniyetin bugün partimize “Atatürkçülük” dersi vermeye kalkması hem trajikomik hem de acınası bir durumdur.

“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK HEPİMİZİN ORTAK YÜCE DEĞERİDİR”

Demokrat Partiden bu yana adım adım uygulanan Anti-Kemalist uygulamalar bizi hem üzmekte hem de öfkelendirmektedir. Bizi Yüce Atatürk’ün yolundan hiç kimse alıkoyamaz. Biz Atatürkçüyüz, Gazi Mustafa Kemalleriz, Bizden milyonlarca Atatürkçü çıkar. Başka bir şey çıkmaz. O yüzden boşuna uğraşmasınlar. Tekrar ifade etmem gerekirse Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak yüce değeridir. Zaten dünya bunu böyle kabul etmiştir. O bizim iliklerimizde, kanımızda canımızdır. İnanın bizim sesimiz soluğumuz kesilmez. Bu uğurda da yorulmayız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!  Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk! Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk’ün Askerleri!” ifadelerini kullandı.

8 yorum yapılmış
  • Keskin
    17 Eylül 2020 • 08:01
    Sn Karsu CHP liler böyle birbirini yemeye devam ederse herkes her konuda size ders verir
  • Misafir
    17 Eylül 2020 • 08:06
    Sayin karsu artik oldugunuz konumu artik genclere bıraksanız.arkanizda chp ye daha iyi misyon verecek dolu insan var niye bu inat.
  • Meral
    17 Eylül 2020 • 09:42
    22 yaşındayım CHP yi hizmet safhasında göremedim çalışmak proje üretmek oy verene saygı gösterip iktidar motivasyonunu seçmenine hissettirmek lazım Atatürk’ü kullanıp koltukta boş oturmak eser bırakmaz
  • Carsambali
    17 Eylül 2020 • 13:02
    Günaydın efendim, 1 haftadır sosyal medya ve ulusal kanallarda CHP İstanbul İl başkanının gazı Mustafa Kemal Atatürke "Atatürk demem, Mustafa kemalin yoldaşları" derim diye açıklamaları ortada kabak gibi dururken, siz Atatürkü savunmak yerine, sessizce bir kenarda bekliyorsunuz.Nicin Bütün CHP liler Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK diye söyler demediniz. Hani Atatürkün kurduğu bir partisini ya.Ben ak partili değilim ama ATATÜRK sevdalısıyım, CHP li de değilim Ölümüne
  • yeter
    18 Eylül 2020 • 02:27
    Sayın Karsu hizmetlerinize fikirlerinize yaptıklarınıza saygı duyuyoruz ama artık CHP gençleşmek zorundadır bunu birlikte başarabiliriz hem Mustafa Kemal Atatürk’ü hem onun yolunda ilerlemeye çalışan gençlerimizi yıpratıyoruz artık birşeylerin farkına varalım, lütfen, saygılarımla.
  • Orkan
    18 Eylül 2020 • 01:45
    Merak etmeyin ,luzumsuz muhaletteki unsurlarin sonu vahim!
  • Haluk
    18 Eylül 2020 • 20:01
    Bir genç olarak CHP kalıplaşmış yapısıyla sadece kendi koltuk ve menfaatlerini düşünen bir topluluk hırs hizmet proje vizyon vs hepsinden uzak
  • nekadar
    19 Eylül 2020 • 02:35
    belediyenin ne kadar atatürk e saygıları olduğu gaziler gününde ispatlandı. çalışmayan ses sistemin getirip istaiklal marşını telefondan dinlettiler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.