VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 16 EYLÜL ÇARŞAMBA

16 Eylül 2020

..................................

1-Seben İlçesi Kuzgölcük Köyü halkından, Bahire ÜZEN’in eşi, Nurten ve Nursel ÜZEN’in babaları,Karacasu Orüs Fabrikasından emekli;KEMAL (KENAN) ÜZEN Hakkın rahmetine kavuştur. Cenazesi bugün Karacasu Santral Caminde kılınacak cenaze namazından sonra Kuzgölcük Köyü Yaylası Mezarlığına defnedilecektir.

2-Aydıncık Köyü halkından, Merhum Ahmet KONUK’un eşi, Rafet, Raif, Remzi ve Sadık KONUK’un anneleri;FERDANE KONUK Hakkın rahmetine kavuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da Aydıncık Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Yukarıcivril Mahallesi halkından, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeli Erol YAMAN, Sabahat KARABAŞ ve Hatice YAMAN’ın babaları, Mustafa KARABAŞ, Selahattin YAMAN, Nezahat YAMAN’ın kayınpederi;HÜSEYİN YAMAN Hakkın rahmetine kavuştur. Cenazesi bugün saat 11:00 da Yukarıcivril Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

4-Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr.;BUKET TEKÇE Hakkın rahmetine kavuştur. Cenazesi bugün saat 13:30 da Karacaağaç Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

5-Safure ve Niyazi GÜLGÖNÜL’ün kızları, Merhum Cevat DÖNMEZ’in eşi, İrem, Cansu ve İlker DÖNMEZ’in anneleri, Nurhan ve Beytullah YILMAZ’ın kayınvalideleri;İNCİ DÖNMEZ Hakkın rahmetine kavuştur.  Cenazesi bugün saat 12:00 da Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

6-Dörtdivan İlçesi Kılıçlar Köyü halkından;HURİYE UĞURLU  Hakkın rahmetine kavuştur. Cenazesi bugün köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.