VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KORKUNÇ KAZA

15 Eylül 2020

...................................................

Bolu’da emniyet şeridinden geri geri gelen otomobile arkadan gelen motosiklet hızla çarptı. Kaza sonrası savrulan motosiklet sürücüsü arkadan gelen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulurken o anlar kameralara yansıdı.

Kaza, D-100 karayolu Paşaköy mevkiinde meydana geldi. Bolu’dan Düzce yönüne giden İsmail Üremiş İdaresindeki 14 AAF 379 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu emniyet şeridinden geri geri gelen 14 AAB 490 plakalı otomobile hızla arkadan çarptı. Kazanın ardından savrulan motosiklet sürücüsü arkadan gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Motosiklet sürücüsünün kaza anı ve arkadan gelen aracın son anda yaptığı manevrayla yaralı sürücüye çarpmaktan kurtulduğu anlar kameralara yansıdı.
Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • BOLU'DA KORKUNÇ KAZA
  • BOLU'DA KORKUNÇ KAZA
  • BOLU'DA KORKUNÇ KAZA
2 yorum yapılmış
  • Bolib
    15 Eylül 2020 • 15:42
    Çok ciddi bir kaza sonuçları umarım acı kayıpla son bulmaz. Otomobil sürücüsünün acil olarak ehliyetine el konulmalı aracını emniyet şeridine olası acil durum tahliye olarak almasına hiç bir sakınca yok. Ama yan yola girmek için geri geri gelmesi affedilecek bir olay değil. Motorsiklet olayınada gelirsek acil olarak ülke genelinde Motorsiklet sürücülerinin Emniyet şeridinden gitmesine büyük yaptırımlar ve cezalar uygulanmalı. Motor sürücüleri emniyet şeridini
  • Bolulu
    15 Eylül 2020 • 21:00
    Adı üstünde emniyet şeridi gi-dil-mez.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.