VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UÇUŞ KAMPINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

14 Eylül 2020

..................................

HABER: MUTLU YUCA

Bolu’da Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenen uçuş kampına katılan pilotlar Abant Tabiat Parkı semalarında yamaç paraşütüyle uçarak eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Havacılık eğitimi açısından Türkiye’nin en elverişli bölgeleri arasında yer alan Abant’ta Sportif Havacılık ve Doğa Sporları Derneği tarafından ‘ Güz Uçuş Kampı’ düzenlendi.  Dernek Başkanı İsmail Uçar ve pilotlar Yellice tepesinden havalanarak yamaç paraşütüyle Abant semalarında uçtular. Hava koşullarının da uygun olması nedeniyle pilotlar saatlerce havada kalarak Abant gölü ve yaylaların üzerinde uçarak eşsiz manzaranın keyfini çıkardı. Pilotların kameralarına kartpostallık manzaralar yansıdı.

BAŞKAN UÇAR’DAN ALT YAPI EKSİKLİĞİ VURGUSU

Bolu’nun sportif turizmde hak ettiği yere gelebilmesi adına ulusal ve uluslararası çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Uçar, “Bölgede doğa turizmine katkı yapabilmek ve havacılık sporunu geliştirebilmek için düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında bir takım altyapı eksikliği ve kanuni engellerle karşılaşıyoruz. Özellikle uçuş yapılan tepelere çıkılan dağ yolunun asfalt ya da kilit taş şeklinde rehabilite edilmesi gerekiyor. Havacılık eğitimi açısından da ülkemizin en elverişli yerlerinden olan Abant'ta uçuş tepelerine sadece arazi araçları ile çıkılabildiği için çoğu sporcu civar illeri tercih ediyor. Yetkililerimizden bu konularda destek bekliyoruz. Sportif havacılıkta olduğu gibi diğer doğa sporlarında da eğitim ve tanıtım faaliyetlerimiz yıl boyunca devam etmektedir. Doğa sporlarına ilgi duyan herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.