VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 FİRMADAN VENTİLATÖR DESTEĞİ

10 Eylül 2020

.................................

Bolu’da faaliyet gösteren 6 firma, İl Sağlık Müdürlüğü’ne koronavirüs sürecinde en çok ihtiyaç duyulan tıbbı ekipmanların başında gelen ventilatör bağışladı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ile Organize Sanayi Müdürü  Mustafa Gülen’in öncülüğünde, kentte faaliyet gösteren sanayi şirketleri İl Sağlık Müdürlüğü’ne ventilatör desteğinde bulundu. 
Arçelik A.Ş. 2 adet, Schott Orim Cam Sanayi Tic. A.Ş. 1 adet, Gezer Ayakkabı Deri San. ve Tic. A.Ş. 1 adet, Yorglass Cam San. Ve Tic. A.Ş. 1 adet, Appriva Tekstil Giyim San. ve Tic. A.Ş. 1 adet, ve Er Piliç tarafından 1 adet olmak üzere 7 ventilatör bağışladılar. 
Pandemi sürecinde COVİD vakalarının en çok ihtiyaç duyduğu ekipmanların başında gelen ventilatörler pandemi hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinde kullanılacak.

3 yorum yapılmış
  • KALFA
    10 Eylül 2020 • 09:02
    TEBRİKLER TUTUKLARI KAPTIKLARI ALTUN OKSUN... GÜZEL İNSANLAR
  • bolulu
    10 Eylül 2020 • 22:07
    ALLAH razı olsun firmalarımızdan. Bu zor günlerde hastanelerimizin en çok ihtiyacı olan cihazların bağışlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.
  • Muhsin
    11 Eylül 2020 • 08:44
    insanlığa yardım etmenin en güzel şeklidir.Her bir firmamıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.Allah devletimize zeval vermesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.