VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV SPOR TURİZMİ YATIRIMI GİRİŞİMİ

9 Eylül 2020

..................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, spor turizmi konusunda kente ciddi bir yatırım yapmak isteyen iş insanlarının olduğunu açıklayarak, "Spor turizmi konusunda yatırım yapmak isteyen birileri var. Çok farklı bir projeyle geldiler. Bu proje beni çok heyecanlandırıyor. Bolu açısından son derece önemli. Gerçekleştirilebilirse Bolu spor turizminde dünyada söz sahibi olacak şehirlerden bir tanesi olacak" dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde düzenlenen ' Cemiyet Sohbetleri' kahvaltısında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, spor turizmi konusunda kente ciddi bir yatırım yapmak isteyen iş insanlarının olduğunu açıklayarak, “Kanal kapatma projesi benim hayalimdi ona başladık. Orası bulvar olacak ve Bolu’ya ciddi değer katacak. Birde spor turizmi konusunda yatırım yapmak isteyen birileri var. Çok farklı bir projeyle geldiler. Bu proje beni çok heyecanlandırıyor. Bolu açısından son derece önemli. Gerçekleştirilebilirse Bolu spor turizminde dünyada söz sahibi olacak şehirlerden bir tanesi olacak. Son günlerde kooperatif konusu beni çok heyecanlandırıyor. Belediye şirketinin hissedar olduğu Türkiye’de hiç olmayan bir kooperatif kurduk. Kooperatifin tüm Türkiye’ye örnek olacağını düşünüyorum. 300-400 insanın çalıştığı, alt kooperatifler aracılığıyla binlerce köylümüzün cebine para girecek. Bu kooperatifin ilk somut başarısı mantar üretimi oldu. Mantarkafa markasıyla bizim ürünlerimizin satılmaya başlandı. Eğer başarabilirsek Bolu, birkaç yıl içerisinde Türkiye’nin mantar üretim merkezi haline gelecek”

5 yorum yapılmış
  • Cle
    9 Eylül 2020 • 10:23
    Nerenin kanalı bulvar olacak da bolu turizmine katkı sağlayacakmış çözemedim ben..
  • Bolib
    9 Eylül 2020 • 11:02
    Ak Parti çizdi devamını getir başkan. Karaçayır devasa spor merkezine dönüştürülebilir. Fatih Metin'in Kozalak Arena projesinden kopya çek ve KAraçayır'ı Devasa spor alanına dönüştür. Bak bakıyım Yurtdışından spor için kamp yapmaya hangi takımlar geliyor o vakit.
  • Kesnerli
    9 Eylül 2020 • 12:29
    Sayın başkan Bolu gençliğine meslek kazandırmak için kayak eğitmeni yetiştirmenizi öneririm. Kayak merkezlerinde bolca kayak hocasına ihtiyaö oluyor.
  • Stad
    10 Eylül 2020 • 14:25
    Şu stadı da ordan kaldırın hem yetersiz hem de konum olarak kaos a neden oluyor, karaçayır yeni stat yapılsın.
  • Bolulu
    10 Eylül 2020 • 14:34
    Karacasu da palazoğluların Akp nin yardımıyla aldığı arazi ne oldu kaç yıldır atıl duruyor, güya sağlık ve spor turizm için tesis yapacaklardı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.