VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PANDEMİNİN BELEDİYEYE MALİYETİ 45 MİLYON LİRA

9 Eylül 2020

.........................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, pandemi döneminde dezenfeksiyon ve sosyal yardımlara en çok bütçeyi Bolu Belediyesinin ayırdığını vurgulayarak, “. Şu ana kadar pandeminin bize maddi külfeti 20 milyon lira. Sadece Mart ve Nisan ayından da vatandaştan 25 milyon lira alacağımız oluştu. Şu ana kadar pandeminin külfeti bize 45 milyon liraya kadar ulaştı” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Nilüfer Park’ta düzenlediği ‘Cemiyet Sohbetleri’ programına konuk olan Başkan Özcan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Programa Başkan Özcan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ergin Yönet ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Pandemi sürecinde dezenfeksiyon çalışmalarına nüfusa oranla en çok bütçeyi Bolu Belediyesinin ayırdığını açıklayan Başkan Özcan, “Dezenfeksiyon çalışmalarına nüfusa oranla en çok bütçeyi ayıran belediye biziz. Sosyal yardımlar anlamında da Türkiye’de en çok yardımı yapan belediye biz olduk. Şu ana kadar pandeminin bize maddi külfeti 20 milyon lira. Sadece Mart ve Nisan ayından da vatandaştan 25 milyon lira alacağımız oluştu. Şu ana kadar pandeminin külfeti bize 45 milyon liraya kadar ulaştı. Buna rağmen ekonomik anlamda çok büyük bir sıkıntı çekmiyoruz. Belediye tarihinde ilk kez ikramiyeler bile günü geldiğinde ödeniyor. Pandemi döneminde ikinci dalgaya karşı da hazırlıklıyız. Dezenfeksiyon ilaçlarımız azalmaya başlamıştı birkaç tonluk alım yapılması talimatını verdik. Çünkü okullar açılmadan önce okulları ve kamu kurumlarını bir kez daha ilaçlama iddiasındayız. Çocuklarımızın sağlıklı ve sıhhatli şekilde okula başlamalarını temin etmeye çalışıyoruz. İkinci dalgaya hazırız. “ diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • Seviyorumbakanm
    9 Eylül 2020 • 03:51
    Başkanım belediye personeli özverili çalışıyor. Her sokakta bir çalışma gayret görüyorum. Allah razı olsun.
  • Konuralp
    9 Eylül 2020 • 03:59
    Başkanım Atatürk orman parkına kütüphane yapmanızı rica ediyorum. Kitap okuyan gençlere de otobüsler ücretsiz olsun.
  • Bolu
    9 Eylül 2020 • 12:03
    Otobüs olmuş 700 bin TL Mazot olmuş 6 lira Ana Ücretsiz olsun Ücretsiz olsun. Al hayrına Bi otobüs ücretsiz taşı herkesi!!
  • Mehmet
    9 Eylül 2020 • 21:55
    Bu kadar mmaliyete ne gerek var kovun gitsin. Riziklarini kesin. Alt yani bir virus. Nasil olsa insan degil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.