VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL'DAN BOLU HALKINA UYARI

9 Eylül 2020

........................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Bolu halkından filyasyon ekiplerine yardımcı olunmasını vekurallara uyulmasını rica eden Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, “Lütfen filyasyon ekiplerimize yardımcı olunuz, temaslılarınızı açıkça bildiriniz. Son 5 günde iki sayfalık listeyi dolduracak kadar kişiye kurallara uygun olmadan temas edenimiz var” dedi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  korona virüs tedbirleri kapsamında kurallara uyulması ve filyasyon ekiplerine yardımcı olunması konusunda Bolu Halkına çağrıda bulunarak Demirkol,“Etkili filyasyon için sizin yardımınıza ihtiyacımız oluyor. Sağlık ekiplerimiz pozitifli hastamıza ulaştığından itibaren sürecin hızlı ve etkili yürümesi için lütfen filyasyon ekiplerimize yardımcı olunuz, temaslılarınızı açıkça bildiriniz. Temaslılarını olduğundan az söyleyenimiz de var; son 5 gününde iki sayfalık listeyi dolduracak kadar kişiye kurallara uygun olmadan temas edenimiz de var. Pozitifli olma ihtimalimiz her birimiz için yüksek olduğundan dolayı lütfen olabildiği kadar az kişi ile kurallara uygun bir şekilde temasta olunuz; maske, mesafe ve hijyen kuralına uyunuz. Lütfen, birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • Bolu
    10 Eylül 2020 • 05:50
    Sayın müdür covit hastası sokakta geziyordu ilgili makamları defalarca aradım sağlık müdürlğünü de aradım hiç sonuç alamadım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.