VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ HABER

3 Eylül 2020

................................

Korona virüs (Covid-19) salgınının başladığı günden bu güne kadar, Bolu Belediye Meclisi’nin aldığı bir karar ile Bolu Merkez’de bulunan toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanan sağlık çalışanlarımız bu haktan yılsonuna kadar faydalanabilecek.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Başkanlığında gerçekleşen Bolu Belediye Meclisi 2020 Yılı Ocak Ayı 1. Oturumunda, sağlık çalışanlarına müjdeli bir karar çıktı. Alınan yeni karar ile birlikte, Korona virüs (Covid-19) salgınının başladığı günden bu güne kadar, Bolu Merkez’de bulunan toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanan kamu ve özel sektör ayrımı olmaksızın yaklaşık 6 bin sağlık çalışanımız bu haktan 2020 yılı sonuna kadar faydalanabilecek.
Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçen karar sonrası konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, alınan kararın tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını diledi.

  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ HABER
  • SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDELİ HABER
2 yorum yapılmış
  • mehmetycel
    3 Eylül 2020 • 08:53
    sağlık çalışanlarına su bedava yapılmalı sağlık çalışanlarının su tüketimi dört kat arttı rabbimizin size bedava verdiği suya nasıl bu kadar pahalı ücret yansıtıyorsunuz birde dar gelirlinin suya para vermemesi ücretsiz olması gerekir belediye cilik bunu gerektirir
  • BOLULU
    9 Eylül 2020 • 04:38
    sağlık işi ekip işidir herkes bütündür lakin bu hizmeti doktor ve hemşire olarak ayırıyorlar oysaki bu camiada temizlik güvenlik bilgi işlem herkes canla başla mücadele etmekte
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.