VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GECE VAKTİ KORKUTAN YANGIN

2 Eylül 2020

.......................

Bolu'da, Karca Köyü Örencik Mahallesi'nde ormanlık alanda dün akşam çıkan yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Sabaha kadar canla başla çalışarak yangını söndüren Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri uyuyarak ve çimlere uzanarak yorgunluk attı.

Yangın, dün akşam saat 19.30 sıralarında Bolu merkeze bağlı Karca Köyü Örencik Mahallesi'nde meydana geldi. Bilinmeyen nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözlerle itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarına köylüler de destek oldu. Yangın dün gece 01.00 sıralarında tamamen kontrol altına alındı. Bölgede sabah saatlerine kadar soğutma çalışması sürdü. 20 dönümlük alanın yandığı yangında soğutma çalışması da tamamlandı. Ekipler, gizli alevlenmeyi önlemek amacıyla bölgede bekleyişlerini sürdürüyor.

CANLA BAŞLA ÇALIŞTILAR, YORGUNLUKLARINI UZANARAK ATTILAR

Dün akşam saatlerinden itibaren sabaha kadar canla başla söndürme çalışmalarına katılan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü personelleri ve itfaiye ekipleri yangının söndürülmesiyle yorgunluklarını uzanarak attı. Sabaha kadar uykusuz kalan bazı personeller ise bölgedeki yeşil alanlarda uyudu.

1 yorum yapılmış
  • Ardickulezafer
    3 Eylül 2020 • 03:35
    Herşeyden önce biz yangın işçisiyiz herkese tesekkurler emeklerinden dolayı amirinden işçisine kadar sadece yangın sezonunda değil her zaman hatırlanmak istiyoruz inşallah kadroda verilir bizler 5 29 olarak kadroyu hak ediyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.