VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR İLE 3 YILLIK İMZALADI

2 Eylül 2020

..................................

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Boluspor, son olarak kadrosuna Altınordu altyapısında yetişen Arda Hilmi Şengül’ü kattı. Gelecek vaat eden oyuncuya Kasımpaşa 500 Bin TL teklif ederken, kırmızı beyazlı yönetimin hiç bir bedel ödemeden ve tüm yetiştirme bedelleri ile alması transfer başarısı kayıtlara geçti.

Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'nın 500 Bin TL bonservis bedeli teklif ettiği Arda Hilmi Şengül'ü kırmızı beyazlı transfer komitesi bonservis bedeli ödemeden ve tüm yetiştirme bedelleri alınarak Boluspor’a kazandırdı. Geleceğin yıldızı olarak görülen Arda Hilmi Şengül transferi resmi siteden de duyuruldu.   Transfer komitesinin büyük uğraşları ile takıma kazandırılan genç stoper ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Şengül’ün imza töreninde Boluspor Kulübü Başkan Vekili, Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Oğuzhan Özçelik ve Başkan Yardımcısı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Sinan Barut hazır bulundu

Arda Hilmi Şengül'ü tanıyalım:

11 Aralık 1998 Kadıköy doğumlu olan Arda Hilmi Şengül, Selimiye'de futbola başladı. Daha sonra kısa sürede Altınordu'ya transfer olan Şengül, burada profesyonelliğe geçiş yaptı. Daha sonra, Erzinspor'a transfer olan genç futbolcu burada 3 kez TFF 3. Lig müsabakasında görev aldı. Ardındna, Niğde Anadolu FK'ya transfer olan Şengül, TFF 2. Lig'de 14 karşılaşmada görev yaparken, 1 kez Ziraat Türkiye Kupası maçında oynadı. Son olarak Sultanbeyli Belediyespor'a transfer oldu. Burada 27 kez TFF 3 .Lig maçına çıkan Şengül, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yaptı.

Arda Hilmi Şengül, U-17 ve U-18 Milli Takımlar olmak üzere 6 kez özel maçta Milli Takım forması giydi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.