VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

1 Eylül 2020

................................

Pandemi nedeniyle ara verilen AK Parti Bolu İlçe Teşkilatları 7. Olağan Kongreleri 5 Eylül’de yeniden başlayacak. Kalan 7 ilçe için kongre takvimin 5 Eylül’de başlayıp 19 Eylül’de tamamlanacağını belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Tecrübeli, vefakâr, fedakâr kadrolarımızı yeni arkadaşlarımızla takviye ederek inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz" dedi.

İlçe kongrelerinde sağlık tedbirlerinin öncelikleri olacağını belirten AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Gönlümüz pandemi öncesi Merkez İlçe ve Gerede kongrelerimizde olduğu gibi geniş katılım ve coşku yaşamaktan yana ama şartlar değişti. Heyecanımızda eksilme yok ama artık pandemi süreci içindeyiz. Sağlık tedbirleri artık daha çok önceliğimiz. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen 21 kurallık bir yönerge var. Kongrenin başından sonuna katılımcıların sağlığını korumaya ve bulaş riskini ortadan kaldırmaya yönelik bu kurallar çerçevesinde ilçe kongrelerimiz uygun alanlarda yapıp, sağlıklı şekilde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

İLÇE KONGRE TARİHLERİ

İlçe kongre tarihleri hakkında da bilgi veren Doğanay, “Bu hafta sonu ilk olarak 5 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de Dörtdivan yine aynı gün saat 14.00’de de Yeniçağa İlçelerimizin kongresini yapacağız. 6 Eylül Pazar günü kongrelerimiz devam edecek ve ilk olarak saat 11.00’de Kıbrıscık ardından da saat 14.00’de Seben ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 12 Eylül’de Mudurnu, 13 Eylül’de Göynük kongrelerimizin ardından inşallah 19 Eylül’de Mengen kongrelerimizle, Bolu teşkilatları için kongre sürecini tamamlamış olacağız. Tecrübeli, vefakâr, fedakâr kadrolarımızı yeni arkadaşlarımızla takviye ederek inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.