VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ERKEKLER ARTIK KÜFÜR ETMİYOR"

27 Ağustos 2020

........................................................

ÖZEL HABER: Ayşe TAVAŞ

Bolu’nun Semerkant Mahallesinde, 50 yaşındaki Fikriye Yılmaz 4 yıldır Seben kıraathanesini tek başına işletiyor. Yılmaz, “İşletmeciliğe başladığımdan beri erkekler davranışlarına dikkat ediyor, küfür etmeyip ettiklerinde birbirlerine uyarıyorlar. Böyle bir şeye vesile olduğum için bende mutlu oluyorum” ifadelerinde bulundu.

İnşaat işçisi eşinin geçirdiği kaza sonucunda böbreğini yitirmesiyle kahvehane işletmeciliğine başlamasının ardından yaşadığı sağlık problemlerinin artmasıyla kahvehaneyi devralan Fikreye Yılmaz, “Eşim inşaat işçisiydi, orada geçirdiği kaza sonucunda tek böbreğini kaybetti. Sonra burayı açtık ancak sağlık problemleri artınca kahvehaneyi ben devraldım. İki evladım var onlar evliler eşimle birbirimizden başka kimsemiz yok. Maddi manevi eşimin yanında olmaya çalışıyorum” dedi.

“HELAL PARA KAZANMAK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİL”

2017 yılından bu yana kahvehaneyi işletmeye başlayan Yılmaz, “İlk çalışmaya başladığım yıllarda işimi yapmakta zorlandım. Benim kahvehaneyi kadın olarak işletmeme şaşırdılar. ‘Kadından kahvehaneci olmaz’ diyenler oldu ben onlara inat direndim ve işletmeciliğe devam ettim. Helal para kazanmak utanılacak bir şey değil. İşimi severek yapıyorum” şeklinde konuştu.

“ERKEKLER KÜFÜR ETMİYOR”

İşletmeciliğe başladığından beri kahvehanedeki erkek müşterilerin davranışlarına dikkat ettiklerini küfürden kaçınıp birbirlerine bu konuda uyardıklarını söyleyen Fikriye Yılmaz, “İşletmeciliğe başladığımdan beri erkek müşterilerim davranışlarına dikkat ediyor, küfür etmeyip ettiklerinde birbirlerine uyarıyorlar. Böyle bir şeye vesile olduğum için bende mutlu oluyorum” şeklinde konuştu.

  • "ERKEKLER ARTIK KÜFÜR ETMİYOR"
  • "ERKEKLER ARTIK KÜFÜR ETMİYOR"
  • "ERKEKLER ARTIK KÜFÜR ETMİYOR"
  • "ERKEKLER ARTIK KÜFÜR ETMİYOR"
2 yorum yapılmış
  • Ali
    27 Ağustos 2020 • 13:05
    Ablacım Allah yardımcınız olsun
  • Recai
    28 Ağustos 2020 • 10:05
    Hanım daha hijyenik şartlara uyar bir faydasıda kumar oynayanlar utancından oynamaz böyle hanımefendiler kahvehanelerde çoğalırsa her şey iyi olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.