VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKP'Lİ OLMAYAN BELEDİYE VATAN HAİNİ Mİ ?

27 Ağustos 2020

...............................................................

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu geçtiğimiz Temmuz ayında Bolu milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla yapılan görüşme sonrasında kamuoyuna müjde olarak açıklanan hizmet kalemlerinin sadece AKP’li belediyeleri kapsadığını ve aradan geçen süre zarfında MHP’li ve CHP’li belediyelere yönelik herhangi bir girişimde bulunulmadığını söyledi.

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu geçtiğimiz Temmuz ayında Bolu milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla yapılan görüşme sonrasında kamuoyuna müjde olarak açıklanan hizmet kalemlerinin sadece AKP’li belediyeleri kapsadığını ve aradan geçen süre zarfında MHP’li ve CHP’li belediyelere yönelik herhangi bir girişimde bulunulmadığını söyledi. Karsu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:“AKP Bolu Milletvekilleri Sayın Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü partimiz tarafından yönetilen Bolu Merkez, Mengen ve Kıbrıscık ya da MHP’ye ait olan Göynük ve Mudurnu ilçeleri için niye kendi partilerine ait olan ilçe ve belde belediyeleri gibi bir girişimde bulunmuyor? Acaba Bolu Merkez, Mengen, Kıbrıscık, Göynük ve Mudurnu ilçelerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın partisine oy veren vatandaşlarımız bu konu hakkında ne düşünmektedir?”

“MUDURNU’YA GİDEREK OY İSTEYECEKLER Mİ?”

“AKP’nin kendisi gibi olmayan ya da düşünmeyenlere karşı ne kadar ayrıştırıcı ve ötekileştirici politikalar izlediğini yıllardan beri takip etmekteydik. O yüzden bu açıklamayı ilk okuduğumuzda hem bir ölçüde şaşırdık hem de bir ölçüde şaşırmadık. Önümüzde yapılacak olan ilk erken ya da olağan seçimde Sayın Aydın ve Küpçü Bolu Merkez, Mengen, Kıbrıscık, Göynük ve Mudurnu ilçelerine giderek oy istemeyecekler mi? Saydığım yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın tepkileri ile karşılaşmayacaklar mı? İşe yarar mı bilmiyorum ama Sayın Aydın ve Küpçüye tavsiyem bir an önce bu yanlıştan dönerek Bolu’daki tüm belediyelerin vatandaşlarına daha sağlıklı ve nitelikli hizmet vermeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileriyle yeniden görüşmeleri ve kendilerine yakışan hizmet ve müjde haberlerini vermeleridir”

3 yorum yapılmış
  • Ismet
    27 Ağustos 2020 • 12:26
    Ihanet cephesinin kin husumet duygusu yuzlerinden okunuyor.Her yikimin arkasinda olup,projelere karsi cikmak ,hainlik degilde nedir?
  • ahmet
    27 Ağustos 2020 • 13:06
    bu amca dogru soylemiyor o yuzden oradan gidene kadar chp ye oy vermeyecegim.
  • mer
    27 Ağustos 2020 • 13:36
    hadi onlar öyle yapiyorda Sen ne yaptın da bizden oy isteyecen hafiz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.