VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

14 BURADA AVM SİZİ BEKLİYOR

26 Ağustos 2020

.......................................

14 Burda Alışveriş Merkezi küresel ölçekte yayılım gösteren ve ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadeleye destek vermek ve toplum sağlığını korumak adına 20 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici süre ile faaliyetine ara vermişti. 1 Haziran’da kapılarını yeniden ziyaretçilerine açan 14 Burda AVM tüm sağlık ve hijyen koşullarına yönelik düzenlemelerini yerine getirdi.

 Salgın hastalıkla mücadelede ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ olarak adlandırılan ikinci dönem takvimine bağlı kalarak yeniden açılış planlarını oluşturan 14 Burda, yetkili merciler tarafından açıklanan tüm sağlık ve hijyen koşullarına yönelik düzenlemeleri de tamamlayarak 1 Haziran’da kapılarını yeniden ziyaretçilerine açtı. 14 Burda AVM, bünyesinde yer alan birbirinden değerli markalarla Bolululara güven içerisinde, konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

%100 Taze Hava Ayrıcalığı

Başta Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olmak üzere Covid-19 pandemisi nedeniyle AVM’lere ilişkin düzenlemelerin tümünü en üst düzeyde sağlayan 14 Burda AVM’de iklimlendirme cihazları %100 taze hava veriyor. 14 Burda, sosyal mesafeyi, maske kuralını ve alınması gerekli tüm hijyen kurallarını harfiyen uygulayarak, güvenli ve konforlu alışverişi birlikte deneyimleme fırsatı sunuyor.

AVM Girişlerinde ve İç Mekanda Tüm Önlemler Alınıyor

14 Burda Alışveriş Merkezi’nde, AVM girişlerinde temassız vücut ısısını otomatik olarak ölçen termal kameralar kullanılması, göze ilk çarpan uygulamalar arasında bulunuyor. 14 Burda AVM’de temizlik ekiplerine ek olarak oluşturulan Hijyen Takımı, özellikle lavabolar, yemek katı, ATM alanları, yürüyen merdiven, el bantları ve asansörler gibi toplu kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirirken, uzun süreli dezenfeksiyon sağlayan Nano-Clean uygulamasını da belirli aralıklarla yapıyor. Yemek katında her kullanım sonrasında masa ve sandalyeler tecrübeli ve eğitimli Hijyen Takımı tarafından dezenfekte edilerek yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor. AVM içerisinde özel maske atık noktaları oluşturularak, kullanılan maske ve eldivenler bu tıbbi atık kutularına atılıyor. Lavabolarda temassız sabunluk ve kağıt havluluklar konumlandırılarak ziyaretçilerin hiçbir noktaya temas etmeden temizlenmeleri sağlanıyor. Bu işlemler sayesinde oluşan hijyenik ortam, ziyaretçilerde güven duygusu uyandırıyor. Belirli aralıklarla yapılan profesyonel anonslar, pandemi döneminin şartlarına uygun hatırlatmalarla alışveriş sürecine rehberlik ediyor.

Maske Kullanımına En Üst Düzey Özen Gösteriliyor

AVM girişlerinde görevli olan özel güvenlik personelleri, AVM’ye maskenin nizami olarak takılarak girildiğinden emin oluyor, maskesiz girişlere müsaade etmiyor. 14 Burda AVM’de, mağaza görevlileri de aynı hassasiyeti göstererek, mağaza içerisinde maske kuralına uyulmasını sağlıyor. Böylelikle AVM’nin bütün alanlarında maskesiz zaman geçirilemiyor. 14 Burda’daki geniş açık alanların varlığı, toplu kullanımın söz konusu olduğu tuvalet ve lavaboların sosyal mesafeye uygun ve konforlu bir şekilde yeniden tasarlanması, AVM içerisinde bilgilendirme ve kuralların hatırlatıldığı uyarıların sıkça konumlandırılması, pandemiye ilişkin önlemlerin ciddiyetle ele alındığını, ziyaretçilerin kaygılarını tamamen giderecek hazırlıkların yapıldığını gösteriyor.

 

 

 

 

  • 14 BURADA AVM SİZİ BEKLİYOR
  • 14 BURADA AVM SİZİ BEKLİYOR
2 yorum yapılmış
  • Muzaffer
    26 Ağustos 2020 • 09:21
    İstanbulda burda market alışverişimde tezgah fiyatı kasada yüksek çıktığını anladık sesimi çıkarmadım bir sonraki alışverişimde aynısı oldu o market etrafa duyulunca kapattılar
  • Boluw
    26 Ağustos 2020 • 12:16
    He gidek de Corona olak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.