VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSA ÖZCAN'DAN BSTORE'A TAM DESTEK

26 Ağustos 2020

.................................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan da, BStore’de yapılan büyük indirim kampanyasına kayıtsız kalmadı. Özcan, BStore’yi ziyaret ederek, 1000 TL’lik alışveriş yaptı.

Boluspor’un yeni yönetimiyle başlayan BStore indirim kampanyasına şehrin siyasileri ve işadamları katkı verirken, bir destek de Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan’dan geldi. Özcan, BStore’dan kendisi ve ailesi için 1000 TL değerinde alışveriş yaptı.

“BOLUSPOR’UMUZUN MADDİ SIKINTILARI SONA ERECEK”

BStore’ya yaptığı ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı İsa Özcan, yapılan kampanya ile Boluspor’un büyük cirolar yapacağına inandığını ifade ederek, “Küçük şehrimizin büyük takımı Boluspor’umuzu ve İlhami Akça’nın başlattığı kampanyayı desteklemek amacıyla buradayız. Boluspor’umuz inşallah büyük cirolar yapacak. Maddi yönden sıkıntılar sona erecek. Her şey Boluspor için” diye konuştu.

“SAYENİZDE BOLUSPOR DAHA DA İLERİYE GİDECEKTİR”

Özcan’ı ziyaretinde karşılayan BStore Tanıtım ve Reklam Sorumlusu yönetici İlhami Akça ise desteklerinden dolayı İsa Özcan’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun başkanım. Sizlerin desteğini görmek bizim için bir onurdur. Sayenizde Boluspor, daha da ileriye gidecektir. Biz, yeni yönetim olarak buradayız. 7/24 çalışıyoruz. İnşallah Boluspor’umuzu eski günlerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • GURBETADAMI
    27 Ağustos 2020 • 07:08
    İsa abi sen iyi adamsın seni seviyoruz, fakat esas elini cebine atması gerekenler atsın azda, öyle kuru kuru boluluyuz demekle olmuyor biz bile elimizden geleni yapıyoruz ki ben bolulu bile değilim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.