VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ABAT O İSİMLERİ AÇIKLADI

25 Ağustos 2020

..............................................................................

Boluspor Başkanı Abdullah Abat gündeme dair açıklamalarda bulundu.Başkan Abat, sportif direktörlük görevi için Barbaros Gözneli ile anlaştıklarını açıkladı.Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Abdullah Abat, "Caner Hüseyin Bağ ve Hamza Gür'e resmi olarak transfer teklifini yaptık. Caner Hüseyin ve Hamza'nın Hatayspor'la devam eden sözleşmesindeki ücretler yüksek. Bizim bu ücretleri ödeyecek durumumuz yok. Boluspor olarak Caner Hüseyin ve Hamza'ya son teklifimizi ilettik. İki futbolcunun dışında Sadi Karaduman'la da görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

'Orlando Mosquera takımda kalacak'

Orlando Mosquera'nın takımdan ayrılmayacağını söyleyen Başkan Abat, "Orlando Mosquera için Kasımpaşa ya da Yeni Malatyaspor'dan transfer teklifi almadık. Orlando Mosquera bu sezon Boluspor'da kalacak." ifadelerini kullandı.

'Barbaros Gözneli ile anlaştık'

Sportif direktörlük görevi için Barbaros Gözneli ile anlaştıklarını açıklayan Abdullah Abat, "Sportif direktörlük görevi için Başakşehir'den ayrılan Barbaros Gözneli ile resmi sözleşme imzaladık. Bu süreçte desteklerinden dolayı Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Bolusporlu
    25 Ağustos 2020 • 07:45
    İnşallah bu kişi kulübe fayda sağlar.Temennimiz,tercümanlık bilgisinin yanı sıra, futbol ve spor akademisi mezuniyeti gibi becerileri vardır. Şanlı Bolusporda üstün özellikleri olan Boludan yetişmiş kişilerin görev almasını temenni ediyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.