VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN’İN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

21 Ağustos 2020

.................................................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Seben ovasındaki tarım arazilerini suyla buluşturacak projenin en büyük hayali olduğunu açıklayarak, "Benim en büyük hayalim Bolu ovası ve Seben ovasının sulanmasıydı. O zamanlarda bu konuyu belli bir mesafeye getirmiştik ama şuan görev aldığımız bakanlık görevimiz gereği böyle bir sonuca ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Tarım Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’ya gerçekleştirdiği ziyaretinde Tarım Orman Bakanlığı’na bağlı müdürlüklerin çalışmalarını yerinde inceledi. Gölköy’de Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemeler hakkında bilgilendirme toplantısı yapan Metin, ziyaretinin devamında Bolu Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çiftçilerin dertlerini dinledi. 

Seben  ovasındaki tarım arazilerinin sulanmasını sağlayacak projenin en büyük hayallerinden biri olduğunu vurgulayan Metin, "Ülkemizin her yeri tarım arazisi, her yeri orman. Rabbim bizlere böyle güzel bir ülke nasip etmiş. Bu güzelliğin içerisinde Bolumuz çok nadide bir il. Yüzde yetmişlik bölümü ormanla kaplı, şehirleşmesi ilçe, beldeleri ve köyleriyle beraber düzenli bir yapıya sahip. Tarım arazisi olarak çok yüksek ölçekte alanları olmasa da il başkanlığım döneminde ve milletvekilliği dönemimde birçok tarımsal projeye imza attık ama bunlardan en önemlisi, benim en büyük hayalim Bolu ovası ve Seben ovasının sulanmasıydı. O zamanlarda bu konuyu belli bir mesafeye getirmiştik ama şuan görev aldığımız bakanlık görevimiz gereği böyle bir sonuca ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Seben ovası sulamasıyla ilgili daha önce ihale yapılmıştı. İnşallah Cumartesi günü temelini atacağız. Bolu ile ilgili inşallah önümüzdeki dönem içerisinde, bu yıl içerisinde ihalesinin gerçekleştirilmesi noktasında gerekeni yapacağız. Bolu ovasının tamamının sulu tarım olma özelliği var. Bolu’nun tamamını sulu tarıma kavuşturacağız."diye konuştu.

  • FATİH METİN’İN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLUYOR
  • FATİH METİN’İN EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLUYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.