VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..

20 Ağustos 2020

......................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu'nun mesire alanı Gölköy’de devam eden çalışmaları yerinde denetledi. Gölköy’ün yeni halinin yakında vatandaşların hizmetine sunacaklarını açıklayan Metin, “Gölköy’de mesire alanı olacak. Bu alan vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde piknik yapabilecekleri bir yer olacak. Bunu bir buçuk 2 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Bolu'nun mesire alanı Gölköy’e çalışmaları denetlemeye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Devlet Su İşleri (DSİ) olarak Bolu’da yatırımların  artarak devam ettiğini açıkladı. Gölköy’ü daha da kullanılır bir hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Metin, “Bolu bir cennet. Burası bir içme suyu havzası, bunun dışında vatandaşımın kullanımına açtığımız yerler de vatandaşımızın daha rahat gelip, pikniğini yapabileceği bir yer, eğlencesini yapabileceği bir alan oluşturmuş olacağız. Aile ağırlıklı bir yer olmasını istiyoruz.  Peyzaj çalışması bittiğinde halkın kullanımına daha fazla açık bir hale gelecek. Gölköy’de bir mesire alanı olacak. Bu alanda vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde piknik yapabilecekleri bir yer olacak. Bunu bir buçuk 2 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Bu çalışmaları Orman Genel Müdürlüğü ile DSİ ortaklaşa yapıyor. Açılışı 2021’de yapmayı planlıyoruz. Devlet su işleri personelimiz 7/24 burada çalışıyor. Bolu’da yaklaşık 10 milyon TL’lik bir yatırımla dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor.  Gölköy’e gelirken yolda kalan bir köprü var. O köprüyü de DSİ olarak yapıp genişleteceğiz. Orası da 7 buçuk milyonluk bir yatırım” şeklinde konuştu.

ÇALIŞAMALARI ANLATTI

Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’da yapımı devam eden diğer projeleri anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Karadere’de tünel içinin kaplaması çalışması devam ediyor. Çalışma biter bitmez biz geri kalan kısmı 3 ay sonra bitirmiş olacağız. Seben ilçemizin hayali olan Seben Ovası’nın sulama projesini de hayata geçireceğiz. Hizmetlerimize devam ediyoruz.  Küçük hayvancılıkla ilgili projelerimiz var. Küçükbaş hayvancılık sayısını arttıracağız. Hibe ve kredi desteği vereceğiz. Devlet su işleri olarak kaynaklarımız en verimli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Barajlarımızın doluluk seviyesi yüzde 76 oranında. Bu da Türkiye’nin su içme sıkıntısının olmadığını gösterir. İçme suyu sıkıntımız söz konusu bile değil.”

BEKLEMEYE SON

Abant ve Yedigöller’deki yoğunluğu azaltma adına da bazı çalışmalar yaptıklarını belirten Metin, “Abant ve Yedigöller’deki kuyruğu azaltmak için bir sanal uygulama getirelim dedik. Oralarda yeni bir park alanları oluşturacağız. Bunun dışında sanal randevu sistem ile vatandaşımızın daha rahat gelmesini sağlayacağız. Vatandaş ne zaman geleceğini az çok tahmin edebilecek. Vatandaşımızın gelmeden önce ne kadar saat bekleyebileceği bileceği bir sistem üzerinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

  • METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..
  • METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..
  • METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..
  • METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..
  • METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..
  • METİN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ..
4 yorum yapılmış
  • Vatandas
    20 Ağustos 2020 • 15:58
    Emeği geçenlere teşekkür inşallah giriş ücreti de makul olur alkol de yasaklanır
  • Ahmetkara
    21 Ağustos 2020 • 00:06
    Sayın bakanım yeni sanayi sitesi inşaatı ne zaman bitecek ve dukkanlarımıza kavuşacağız lütfen kamuoyuna bilgi veriniz.
  • yuksel14
    21 Ağustos 2020 • 02:08
    her hafta gidiyom daha bir çalışma göremedim nerdeki..
  • Mengenli
    21 Ağustos 2020 • 07:43
    Sayın, Bakan yardımcımızın çalışmalarını takdirle karşılıyor, AİBÜ bünyesinde Mengendeki İzzet Baysal Kampüsünde Orman Fakültesinin açılması için yardımlarını bekliyoruz. Başarılar dileriz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.