VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 20 AĞUSTOS PERŞEMBE

20 Ağustos 2020

..........................................................

1-Kuzfındık Köyü halkından, Merhum Nazım ve Hatice KABADAYI’nın oğlu, Canfer Nurhan KABADAYI’nın kardeşi, Ayşe KABADAYI’nın eşi, İlknur EFE’nin babası, Yusuf EFE’nin kayınpederi; ENVER KABADAYI, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kuzfındık Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrısçık İlçesi Kılkara Köyü halkından, Merhum Mustafa TURGUT’un eşi, Hüsnü, Haşmet ve Mustafa TURGUT, Halime GEYHAN, Ayşe KAYRANCIOĞLU’nun anneleri; ZELİHA TURGUTHakkın rahmetine kavuşmuştur Cenazesi bugün saat 12:00 de Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

3-Ovadüzü Mahallesi halkından, Merhum Ahmet ve Merhume Adiviye ER’in kızları, Süleyman ER, Hayri BOZKURT’un kardeşleri, Mustafa, Hülya, Neşe, Türkan, Murat, Metin, Çetin TEKE’nin anneleri, Çıkınlar Mahallesi halkından, Muzaffer TEKE’nin eşi, İsveç’te ikamet eden; HACER TEKE, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün saat 12:00 de Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

4-Merhum Tahir ve Ayşe KONUK’un oğlu, Serkan ve Selin’in babaları, Vergi Dairesinden emekli Fatma KONUK’un eşi, Kadir BAYAR’ın eniştesi; SELÇUK KONUK, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 16:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.