VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULULAR EN ÇOK HANGİ KEBABI TÜKETİYOR

15 Ağustos 2020

.................................................

ÖZEL HABER: Ayşe TAVAŞ

20 yıllık kebap ustaları Suat ve Selim Saçan kardeşler Bolu halkının en çok acısız Adana kebabını sevdiğini açıklayarak, “Bolu’lu vatandaşlar pek acıyı sevmiyorlar. Fazla kebap kültürünün olmadığı kentte vatandaşlar artık kebap çeşitlerini tüketmeye başladı” dedi.

Bolu’da 6 yıldır ocağın başına geçerek vatandaşlara birbirinden farklı kebap lezzetleri sunan Saçan kardeşler meslekte 20 yılı geride bıraktı. Yıllardır ete şekil veren kebap ustaları Bolu halkının en çok hangi kebabı sevdiğini açıkladı. Suat Saçan ve ağabeyi Selim Saçan, güvenilir kasaplardan aldıkları etlerle kebaplarını yaptıklarını belirterek işlerini severek yaptıklarını vurguladı.İl dışından da lezzetlerini tatmaya gelen müşterilerinin olduğunu anlatan Suat Saçan, şunları söyledi:

“Bolulular kebap çeşitlerimiz içerisinde en çok acısız Adana kebabını tüketiyor, acıyı pek sevmiyorlar. Bolu’da pek kebap kültürü yoktu genelde ev yemeklerine tercih fazlaydı. Son 4 senedir kebap lezzetine ilgi fazla. Bizim lezzetimizi duyan buraya geliyor. Böyle olması bizi mutlu ediyor. Müşterilerimizin memnuniyeti bizleri sevindiriyor.”

“KORONA SÜRECİ ZORLU SÜREÇ”

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüsün işletmelerini olumsuz etkilediğini söyleyen Saçan, “ Korona süreci zorlu bir süreç oldu. Bizler için normalleşme sürecinden önce üç ay işletmemizi kapatmak zorunda kaldık. İlk ayda evlere paket servisine devam ettik, daha sonra halkımızın işletme çalışanlarımızın sağlığı için üç ay süre zarfında işletmemizi kapattık. Ekonomik anlamda biz işletme sahiplerini zorlayan süreç oldu. Ancak halkımızın sağlığı her şeyden daha önemli. Normalleşme sürecine geçildikten sonra işletmemizi tüm sağlık önlemlerini alarak ve hijyen kurallarına uyarak  tekrar hizmete açtık. Bu zorlu sürecin bir an önce bitmesini diliyoruz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Egeyac
    15 Ağustos 2020 • 06:48
    On Numara lezzetli yemekler hızlı paket servis Boluda bir numara
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.