VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“DENETİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNİ DE GELİŞTİRECEĞİZ”

14 Ağustos 2020

....................................................

Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında  Koronavirüsle Mücadele Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda salgınla mücadelenin en etkili şekilde sürdürülmesi için alınması gereken ilave tedbirler görüşüldü.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Çağlayan Kaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ömer Ersever, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve ilgili daire müdürleri katıldı.  Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilimizde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, salgınla mücadelenin en etkili şekilde sürdürülmesi için alınması gereken ilave tedbirler görüşüldü.

“DENETİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNİ DE GELİŞTİRECEĞİZ”

Salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere titizlikle uyulması gerektiğinin önemine değinen Vali Ümit, “Koronavirüs ile ilk andan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında, Bilim Kurulu ve ilgili Bakanlıklarımız, yerelde ise Valilikler olarak İl Pandemi Kurulları, Hıfzıssıhha Meclisleri ve aynı zamanda vatandaşlarımızın desteğiyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Hem birey hem de toplum sağlığını korumak amacıyla, vatandaşlarımızın alınan tedbirlere en etkin şekilde riayet etmesi için her gün tüm ilgili kurumlar ve kişilerle sahada olarak gerekli denetim ve uyarıları yapmaya devam edeceğiz, denetimin çeşitliliğini de geliştireceğiz” dedi.

  • “DENETİMİN ÇEŞİTLİLİĞİNİ DE GELİŞTİRECEĞİZ”
1 yorum yapılmış
  • Cyber
    14 Ağustos 2020 • 12:15
    Şimdi toplantı yaptıkları yerde sepserindir. Oturdukları yerden onu uygulayın bunu yapın deyip önlem aldırıyoruz demek ne kolay ohh.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.