VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLET İTTİFAKI'NDAN TEPKİ

14 Ağustos 2020

.......................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ / Berfin MUTLU

Millet ittifakını temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Bolu belediye meclisi üyeleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan ve belediye çalışanlarını töhmet altında bırakan haberlere tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan belediye meclis üyesi Tahsin Mert Karagöz, kişisel çıkar vurgusu yaparak, “Bu asılsız ithamların hiçbirinin karşılıksız kalmayacağına, gerek hukuksal süreçte, gerekse halkımızın vicdanında hak ettikleri cezayı alacaklarına dair inancımız tamdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Bolu Belediye meclisi üyeleri yerel bir haber sitesinde Bolu Belediyesi ve çalışanlarının yanı sıra Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ı hedef alan haberlere tepki gösterdi. Belediye meclis salonunda CHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerine adına yapılan açıklamayı okuyan Karagöz, “İnsani değerlerden uzak, vicdansızca sorumsuzca, kişisel hırs ve beklentilerin öne çıkartılarak yapıldığı bir takım haberlerle kirletilerek, zarar verilmek istenmektedir. Gazetecilik mesleği toplumun haber alma hakkını yerine getiren kutsal bir meslektir. Basın özgürlüğü esastır Ancak kimse bu özgürlüğün arkasına geçerek bir suç aleti haline getiremez. Belediye başkanımıza, belediye çalışanlarımıza, emekçi kardeşlerimize, bir anneye, başkanımızın kıymetli eşine yönelik gerçeklerin çok uzağında, tamamen dedikodudan oluşan ve son derece ahlaksız ve yakışıksız bir dil kullanan kaleme alınan bir takım yazıların Bolu halkına haber olarak sunulması son derece üzücüdür.” diye konuştu.

BU HABERLERİ REDDEDİYORUZ

Karagöz, haberi yayınlayan Kamuran Alagözoğlu’nu kınadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bazı kişisel çıkarlar uğruna şehrimizin birliğini, huzurunu bozmaya çalışan, yüzlerce belediye çalışanını töhmet altında bırakan, bir anne ve öğretmeni hedef haline getirmeye çalışan bu asılsız ithamların hiçbirinin karşılıksız kalmayacağına, gerek hukuksal süreçte, gerekse halkımızın vicdanında hak ettikleri cezayı alacaklarına dair inancımız tamdır.  Bu organize kötülüklere bir şekilde destek olanlar her zaman karşısında bizleri bulacaktır. Belediye başkanına olan güvenimiz, desteğimiz, inancımız her zamanki gibi sürecektir.  Millet ittifakına temsil eden Cumhuriyet Halk partisi ve İyi Parti bolu belediye meclisi üyeleri olarak bu haberleri reddediyoruz. Bu haberleri yapan şahsı ve haber partalını esefle kınıyoruz. Ve özür dilemeye davet ediyoruz”  

  • MİLLET İTTİFAKI'NDAN TEPKİ
  • MİLLET İTTİFAKI'NDAN TEPKİ
  • MİLLET İTTİFAKI'NDAN TEPKİ
  • MİLLET İTTİFAKI'NDAN TEPKİ
  • MİLLET İTTİFAKI'NDAN TEPKİ
3 yorum yapılmış
  • Ayhan
    14 Ağustos 2020 • 09:03
    Arkadaşlar millet sizden kınama değil.açıklama bekliyor bu olay olmuşmu olmamış mı milleti saf düşünmeyin lütfen açıklama..
  • G
    14 Ağustos 2020 • 09:55
    Tepki gösterenler haklının yanındamı güçlünün yanındamı nasıl anlayacağız bilen varmı acaba.
  • Emar
    14 Ağustos 2020 • 22:44
    Talimatla yapılan bir açıklama gibi duruyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.