VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O HABERE TEPKİLER DİNMİYOR..

14 Ağustos 2020

......................................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ı hedef alan, Bolunun Sesi adlı internet sitesinde yayınlanan habere CHP’den birçok yönetici yaptıkları açıklamayla tepki gösterdi. CHP’li yöneticiler, “Kişisel çekişmelerin beraberinde getirdiği sevgisizliği, başkalarının üzerinden yapmaya çalışmak, basın ahlakına aykırıdır. Bu tür haberleri yapanların da her zaman karşısındayız” ifadelerini kullandı.

Kamuran Alagözoğlu isimli şahsın,  “Bolunun Sesi” adlı kendi şahsi internet sitesinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ı hedef alarak yapmış olduğu habere Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Teşkilatından birçok yönetici sessiz kalmadı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, CHP İl ve İlçe Gençlik Kolları, CHP Merkez ilçe yöneticileri Okay Özcan, Kübra Özcan, Atilla Özkan, Feridun Cavaç, Galip Altunyıldız imzalı yayınlanan açıklamada kişilerin asılsız şekilde itham edildiği vurgulanarak tepki gösterildi.

“BASIN AHLAKINA AYKIRIDIR”

CHP’li yöneticilerce Meral Özcan’ı hedef alan habere dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bolunun sesi Gazetesinde, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın haberi olmadan çekilen fotoğrafı ve altına, tahmini yapılan ifade ve yorumlar bizleri üzmüştür. Sayın Meral Özcan, Tanju Özcan’ın eşi olması yanında, Bolu’da yaşayan bir bireydir, eğitimcidir ve herhangi bir vatandaş̧ gibi ilgililerden bilgi alması da en doğal hakkıdır.  Ayrıca Sayın Meral Özcan’ın belediye çalışanlarını onore etmek amaçlı ‘kolay gelsin’ demediği,  ‘hayırlı işler’ dilemediği nerden bilinmektedir ki, ‘denetledi, talimat verdi’ gibi asılsız şekilde itham edilmektedir. Kişisel çekişmelerin beraberinde getirdiği sevgisizliği, başkalarının üzerinden yapmaya çalışmak, basın ahlakına aykırıdır. Bu tür haberleri yapanların da her zaman karşısındayız.”

4 yorum yapılmış
  • Adalet
    14 Ağustos 2020 • 09:42
    Bu iddiaları ortaya atan iftira atıyorsa gereği elbet yapılmalıdır.Elinde bilgi ve belge varsa ortaya çıkarmalıdır.Bu iddialara tepki gösterenler tarafsız bir komisyonla araştırma yapıp halkı bilgilendirseler daha iyi olurdu.
  • Mehmetzdemir
    14 Ağustos 2020 • 17:36
    Yaşım 42 Eski bir AKP seçmeni olarak bugüne kadar 2 kez sol partiye oy verdim Birincisi Sayın Muharrem inceye diğeride Tanju Özcana ilkinden pişman değilim ama ikincisinden kesinlikle çok pişmanım Tanju Özcana oy vereceğime ellerim kırılsaydıda o gün o oyu vermeseydim.Tanju Özcan ve CHP Boluda bitmiştir.
  • Mskyd
    16 Ağustos 2020 • 04:55
    Bolunun sesi haber sitesinin Belediye Başkanlığı personeli ve Sayın Başkanın eşi üzerinden son günlerde yaptığı haberleri pek doğru bulmuyorum. Ancak, Bu gazeteci, bir dönem Bolu'da görev yapan İl Emniyet Müdürü Uğur GÜR, yakın dönemin Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ gibi milliyetçi, muhafazakar şahsiyetler hakkında, gerçek veya yalan karalamaya yönelik haberler yaparken Kamuran abi, Kamuran Bey diye alkış tutanlar siz değil miydiniz? Hiç samimi değilsi
  • UluHakanAtilla
    17 Ağustos 2020 • 00:57
    Ne oldu, çamur üstünüze sıçrayınca mı basın ahlakı demeye başladınız?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.