VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU

14 Ağustos 2020

....................................................................

Haber: Sevgi PİLGİ/ Havva AKÇA

Bolu Belediyesi'nde çalışan aralarında temizlik işçisinden memuruna kadar yaklaşık bin kişi son günlerde kurumun çalışanlarını töhmet altında bırakan haberlere imza atan yerel internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bolu’da yayın yapan Bolununsesi isimli yerel internet sitesinin Bolu Belediyesi çalışanları hakkında yaptığı ‘Grup seks skandalı’ başlıklı haber büyük tepki çekti. Belediye çalışanlarını yaptığı haberle zan altında bırakan haber sonrası tepkilerin odağındaki isim olan Kamuran Alagözoğlu, son olarak da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın belediye binası önünde çekilmiş fotoğrafını kullanarak çalışmaları denetlediğini öne sürdü. 
Alagözoğlu’nun sahibi olduğu internet sitesinden belediye aleyhine yaptığı haberlerin başkan yardımcılarına belediyeye olan borcunun ertelenmesi konusunda yaptığı isteklerin ardından aldığı olumsuz cevap sonrasına denk gelmesi dikkat çekti.
Bolu Belediyesinde çalışan işçisinden memuruna yaklaşık bin kişi sabah saatlerinde adliye önünde toplandı. Belediye çalışanları kendileri ve çalıştıkları kurum hakkında ahlaksızca haberler yayınlayan Alagözoğlu hakkında suç duyurusunda bulundular. 
Bolu Belediye Hukuk İşleri Sorumlusu Funda Bulut, Kurban bayramı arifesi öncesinde çıkan haberin  belediye çalışanlarını zan altında bırakan çok çirkin bir haber olduğunu ifade ederek,  “Belediye personellerini düşük düşürecek bir haberdir. Burada toplanan arkadaşlarımızın toplum önündeki itibarları aile birliği içerisindeki güvenleri ve yakın çevrelerinden gelen olumsuz tepkiler nedeniyle bütün çalışanlarımız büyük bir üzüntü duymuşlardır. Bizler burada  tüm belediye çalışanları olarak gazetecilik etik ilkelerine aykırı, onurumuzu rencide edici  bu habere karşı tepkilerimizi ortaya koymak, sessiz kalmadığımızı göstermek adına  burada toplandık. Belediyemizde bin 200 tane personel çalışmaktadır. Şu an burada da bine yakın personelimiz bize bu haberden duyduğu üzüntü  nedeniyle şikayetçi olmak istediklerini bildirdiler. Birlikte böyle bir karar verdik. İlerleyen zamanlarda buraya gelemeyen diğer personeller de suç duyurunda bulunacaktır” şeklinde konuştu.

  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
  • O HABERE BiN SUÇ DUYURUSU
2 yorum yapılmış
  • Bakan
    14 Ağustos 2020 • 08:35
    Bukadar kişi yurt dışına gitmiş mikide suç duyrusunda bulunmuşlar.Başkan belediyede bankamatikçiler var dediğinde bütün çalışanları töhmet altında bırakmıştı kimse şikayetçı olmamıştı anlaşılmaz
  • Cyber
    14 Ağustos 2020 • 09:19
    BU bin kişiye soralım bakalım isteyerek mi suç duyurusunda bulundular yoksa şikayet etmezseniz şu yaptırımı uygularız işten atarız gibi tehtidler mi ettiler ? Maalesef bu bin kişinin kendi hür iradesiyle şikayet ettiğini düşünmüyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.